Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla kogo targi? |
Poszedłem dziś na targi konsumcyjne do naszej hali. Przy wejściu zatrzymalo mnie trzech ochronarzy z nalepką Hurtownia Mariola, zapytali czy mam zaproszenie. Jasne, ze nie miałem. Nie pozwolili wejść. Zastanawiam się dlaczego ja - klasycznty konsument, ktory nie handluje, a kupuje w naszych łomżyńskich sklepikach, nie mogę wejść i obejrzeć nowości na rynku, podejrzeć naszą "sól ziemi łomżyńskiej" czyli kupczyków (jak ich co niektorzy nazywają), ktora robi interesy? Dlaczego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla kogo targi? |
...wlasnie ja tez chcialem wejsc na wczesniejsze targi i mowili tylko z zaproszeniami.i dla mnie jest bez sensu bo z kod mozna miec zaproszenie z ... czy co:)
|
|
Jeszcze raz potwierdza sie ze "nasi" kupcy to dosc hermetyczne srodowisko, pewnie radzili co by tu zrobic, aby zlikwidowac konkurencje supermarketow;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
A mnie nikt nie pytal o zaproszenie...ale sie najadlem slodyczy. Zalujcie po poludniu nikt nie sprawdzal. zx
|
|
Mnie nie wpuścili nawet po południu. Myślę, że chodzi o to, żebyśmy my zwykli zjadacze chleba, nie wiedzieli ile oni na nas zarabiają. Podobno hurtownicy wystawiali towary z cenami hurtowymi. Andrzej
|
|
RACJA!!!!!!!!!!!!!!RACJA!!!!!!!!!!!!!!!! Po co taki konsument ma wiedzieć ile zarabiają na nim kupczykowie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |