niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sygnalizacja swietlna

Wczoraj na skrzyzowaniach woj polskiego-sikorskiego i aleja legionow-sikorskiego nie dziala sygnalizacja. dzis to samo. czy ktos wie ile czasu to bedzie trwalo? i jakie sa przyczyny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sygnalizacja swietlna

A co przeszkadza Ci to? bo mi nie. Chyba ze nie potrafisz przez nie przejechac, albo nie wiesz kto ma pierwszenstwo :D

.

Sygnalizacja na tych ruchliwych skrzyżowaniach jest niezbędna. Tu już nie chodzi o to czy ktoś umie korzystać ze znaków czy nie. Zawsze przecież można trafić na kogoś kto nie potrafi.

http://videolomza.blox.pl/

Ma "lejce" ? a jak nie potrafi, to niech pop...la z buta (po chodniku ).

poprostu przeraza mnie fakt ze przez te skrzyzowanie na woj pol i sikorskiego jezdza rozpedzone tiry, ktore nawet nie zwalniaja. wiadomo piesi sa tez narazeni na niebezpieczenstwo, nie tylko inne samochody

... racja, a to inna para kaloszy.

jadac legionow to sie kozaczysz xD ja wczoraj jechalem sikorskiego i tu juz byl problem w ogole luke znalezc aby w koncu ruszuc przez te legionow ..

ostatnio na rondzie piłsudskiego - zawadzka nie działala sygnalizacja.
aż miło było patrzec jak w końcu wszystko płynnie się porusza. żadnych korków, ludzie sobie po przejściach przechodzili bez czekania. ach

tez jestem tego zdania ,że na niektórych skrzyzówaniach funkcjonowanie takich syganliuzacji jest niezbędne a ograniczenie się do oznakowania nawet przy najbardziej szczerych checiach i tak zwieksza ryzyko zaistnienia powaznego wypadku drogowego. Dziwi mnie i raczej juz chyba nie ,że 60 tysieczne miasto nie potrafi sobie tego zorganizaowac i dopuszcza do takich przerw i ich funkcjonowaniu. Powiem inaczej tu byle gówno to problem .

Tupik

a z tym rondem piłsudskiego to prawda , tam ta sygnalizacja tylko tamuje i utrudnia ruch . Jej awaria dobitnie to pokazuje.

Tupik

przyczyna jest taka, że się zepsuły i nikt nie ma czasu ich naprawić, bo po co? :D

Co to? szczudlarze ! :)

Przy stokrotce mogły by nie działać jest dobrze bez świateł bo chyba wszyscy wiedzą kto ma pierwszeństwo ;)

Cytując jednego z przedmówców: "...tu byle gówno to problem" dodam, że nie tylko psie gówno :-)

Fakt wszystko i wszystkim źle i nie wiedzą co chcą jak są światła to źle a jak ich nie ma to gorzej nie ma gówien to źle jak są gówna to jeszcze gorzej ...

..dodajmy jeszcze problem gównianych świateł i mamy komplet ...

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org