Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sygnalizacja swietlna |
Wczoraj na skrzyzowaniach woj polskiego-sikorskiego i aleja legionow-sikorskiego nie dziala sygnalizacja. dzis to samo. czy ktos wie ile czasu to bedzie trwalo? i jakie sa przyczyny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sygnalizacja swietlna |
A co przeszkadza Ci to? bo mi nie. Chyba ze nie potrafisz przez nie przejechac, albo nie wiesz kto ma pierwszenstwo :D .
|
|
Sygnalizacja na tych ruchliwych skrzyżowaniach jest niezbędna. Tu już nie chodzi o to czy ktoś umie korzystać ze znaków czy nie. Zawsze przecież można trafić na kogoś kto nie potrafi. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Ma "lejce" ? a jak nie potrafi, to niech pop...la z buta (po chodniku ).
|
|
poprostu przeraza mnie fakt ze przez te skrzyzowanie na woj pol i sikorskiego jezdza rozpedzone tiry, ktore nawet nie zwalniaja. wiadomo piesi sa tez narazeni na niebezpieczenstwo, nie tylko inne samochody
|
|
... racja, a to inna para kaloszy.
|
|
jadac legionow to sie kozaczysz xD ja wczoraj jechalem sikorskiego i tu juz byl problem w ogole luke znalezc aby w koncu ruszuc przez te legionow ..
|
|
ostatnio na rondzie piłsudskiego - zawadzka nie działala sygnalizacja. aż miło było patrzec jak w końcu wszystko płynnie się porusza. żadnych korków, ludzie sobie po przejściach przechodzili bez czekania. ach
|
|
tez jestem tego zdania ,że na niektórych skrzyzówaniach funkcjonowanie takich syganliuzacji jest niezbędne a ograniczenie się do oznakowania nawet przy najbardziej szczerych checiach i tak zwieksza ryzyko zaistnienia powaznego wypadku drogowego. Dziwi mnie i raczej juz chyba nie ,że 60 tysieczne miasto nie potrafi sobie tego zorganizaowac i dopuszcza do takich przerw i ich funkcjonowaniu. Powiem inaczej tu byle gówno to problem . Tupik
|
|
a z tym rondem piłsudskiego to prawda , tam ta sygnalizacja tylko tamuje i utrudnia ruch . Jej awaria dobitnie to pokazuje. Tupik
|
|
przyczyna jest taka, że się zepsuły i nikt nie ma czasu ich naprawić, bo po co? :D Co to? szczudlarze ! :)
|
|
Przy stokrotce mogły by nie działać jest dobrze bez świateł bo chyba wszyscy wiedzą kto ma pierwszeństwo ;)
|
|
Cytując jednego z przedmówców: "...tu byle gówno to problem" dodam, że nie tylko psie gówno :-)
|
|
Fakt wszystko i wszystkim źle i nie wiedzą co chcą jak są światła to źle a jak ich nie ma to gorzej nie ma gówien to źle jak są gówna to jeszcze gorzej ...
|
|
..dodajmy jeszcze problem gównianych świateł i mamy komplet ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |