sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zasypalo

CZY SP-NIA PERSPEKTYWA ZAPOMNIAŁA o blokach Ks.Any 5 i 9.Jest godzina16 10 i jeszcze nie było tu nikogo,żeby odśnieżyć jezdnie.Może koparka była potrzebniejsz gdzieś indziej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zasypalo

tam wiem..

tam zawsze było zawalone, mam tam rodzine i ciągle tam jest zasypane tzn. Ks.Anny 5,7,9

trzeba powołać komitet blokowy, wydać łopaty i chejaaaaaaaaaaaaa...

A ul. Pułaskiego nieprzejezdna, musiałem zawrócić, koleś mówi że w tę zimę jeszcze pługu tam nie było.

zadzwoń po gospodarza domu on zorganizuje odśnieżanie

Kurczak1980

a u mnie pod blokiem tratktor przejedzie środkiem, a gdzie zaparkować masakra :):). Czycham na odśnieżone miejsca xD

---------------------------------------------

Tylko nie zaparkuj na miejscu kogos kto sam sobie odsniezyl bo Ci jeszcze spuszcza powietrze z kol :) hehe

.

reymonta to samo... przez ponad godzine probowalem swojego rzęcha wyprowadzic ... nie udolnie

Dzwoniłem do spółdzielni ŁSM. Pracują tylko do 15. Nie ma jak wyjechać z osiedla...
Moim zdaniem trzeba nie tylko odśnieżać i zapychać tym śniegiem samochody na parkingach, ale śnieg należy wywozić. Tylko, że pewnie nikt na to nie ma kasy :/

na chopina-teraz koparka elegancko odśnieża-pewnie mieszka tak jakiś ważny ktoś(zresztą co roku tak tam jest)a niedaleko dalej na Reymonta koniec świata!Od wczoraj zupełnie nic,na ulicy masakra,na parkingach to samo!

Weźcie łopaty w garść i odśnieżajcie, jaki problem.

Ile placisz? ;]
zarzadcy osiedlem maja gwarantowane pieniadze, wiec o co chodzi ?:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org