Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zasypalo |
CZY SP-NIA PERSPEKTYWA ZAPOMNIAŁA o blokach Ks.Any 5 i 9.Jest godzina16 10 i jeszcze nie było tu nikogo,żeby odśnieżyć jezdnie.Może koparka była potrzebniejsz gdzieś indziej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zasypalo |
tam wiem..
|
|
tam zawsze było zawalone, mam tam rodzine i ciągle tam jest zasypane tzn. Ks.Anny 5,7,9 trzeba powołać komitet blokowy, wydać łopaty i chejaaaaaaaaaaaaa...
|
|
A ul. Pułaskiego nieprzejezdna, musiałem zawrócić, koleś mówi że w tę zimę jeszcze pługu tam nie było.
|
|
zadzwoń po gospodarza domu on zorganizuje odśnieżanie Kurczak1980
|
|
a u mnie pod blokiem tratktor przejedzie środkiem, a gdzie zaparkować masakra :):). Czycham na odśnieżone miejsca xD ---------------------------------------------
|
|
Tylko nie zaparkuj na miejscu kogos kto sam sobie odsniezyl bo Ci jeszcze spuszcza powietrze z kol :) hehe .
|
|
reymonta to samo... przez ponad godzine probowalem swojego rzęcha wyprowadzic ... nie udolnie
|
|
Dzwoniłem do spółdzielni ŁSM. Pracują tylko do 15. Nie ma jak wyjechać z osiedla... Moim zdaniem trzeba nie tylko odśnieżać i zapychać tym śniegiem samochody na parkingach, ale śnieg należy wywozić. Tylko, że pewnie nikt na to nie ma kasy :/
|
|
na chopina-teraz koparka elegancko odśnieża-pewnie mieszka tak jakiś ważny ktoś(zresztą co roku tak tam jest)a niedaleko dalej na Reymonta koniec świata!Od wczoraj zupełnie nic,na ulicy masakra,na parkingach to samo!
|
|
Weźcie łopaty w garść i odśnieżajcie, jaki problem.
|
|
Ile placisz? ;] zarzadcy osiedlem maja gwarantowane pieniadze, wiec o co chodzi ?:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |