Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zapisy do przedszkoli |
kiedy zaczynają się zapisy do przedszkoli? Posyłam swojego synka do przedszkola w przyszłym roku i zastanawiam się które wybrać? Jakie są wasze doświadczenia? Proszę o opinie. Ciekawe jak to będzie z miejscami bo od znajomych ze to koszmar i czekanie na decyzje o przyjeciu do ostatniej chwili. A co jak nie ma miejsc w przedszkolu? Można dziecko np. do sąsiedniej gminy do przedszkola zapisać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zapisy do przedszkoli |
Zapisy do przedszkoli publicznych odbywają sie bodajże do końca marca przez internet, gdzie wpisujesz preferowane przedszkole, po czym trzeba zanieść wydrukowany egzemplarz do tego przedszkola. W moim przypadku odbyło się to tak, ze gdy zaniosłam druk dyrektorka oznajmiła mi ze u niej w przedszkolu nie ma miejsc, ale powiedziała w którym przedszkolu są szanse. I raczej nie było problemów
|
|
Ja polecam przedszkole nr 8 na bawełnie, super przedszkole, raczej nie będzie problemów z przyjęciem, zapisy od marca.
|
|
ja swojego posłałem do przedszkola wieku 3 lat, po 2 tygodniach w przedszkolu klął już jak dobry szewc. więc ostrzegam
|
|
również polecam przedszkole na Bawełnie, fajna atmosfera, miłe panie (oprócz jednej!)
|
|
polecam przedszkole nr 2 na Polowej, fajne Panie :) miły kontakt z rodzicami, dziecko jest zadowolone i nie klnie hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |