sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zapisy do przedszkoli

kiedy zaczynają się zapisy do przedszkoli? Posyłam swojego synka do przedszkola w przyszłym roku i zastanawiam się które wybrać? Jakie są wasze doświadczenia? Proszę o opinie. Ciekawe jak to będzie z miejscami bo od znajomych ze to koszmar i czekanie na decyzje o przyjeciu do ostatniej chwili. A co jak nie ma miejsc w przedszkolu? Można dziecko np. do sąsiedniej gminy do przedszkola zapisać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zapisy do przedszkoli

Zapisy do przedszkoli publicznych odbywają sie bodajże do końca marca przez internet, gdzie wpisujesz preferowane przedszkole, po czym trzeba zanieść wydrukowany egzemplarz do tego przedszkola. W moim przypadku odbyło się to tak, ze gdy zaniosłam druk dyrektorka oznajmiła mi ze u niej w przedszkolu nie ma miejsc, ale powiedziała w którym przedszkolu są szanse. I raczej nie było problemów

Ja polecam przedszkole nr 8 na bawełnie, super przedszkole, raczej nie będzie problemów z przyjęciem, zapisy od marca.

ja swojego posłałem do przedszkola wieku 3 lat, po 2 tygodniach w przedszkolu klął już jak dobry szewc. więc ostrzegam

również polecam przedszkole na Bawełnie, fajna atmosfera, miłe panie (oprócz jednej!)

polecam przedszkole nr 2 na Polowej, fajne Panie :) miły kontakt z rodzicami, dziecko jest zadowolone i nie klnie hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org