Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Makijaż sylwestrowy |
Kogo możecie polecić i jak cenowo ? Wiem, że zaraz krzykniecie, że temat był, ale ... szukam czegoś aktualnego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Makijaż sylwestrowy |
Masakra ...
|
|
A nie lepiej bylo by gdybyś sama sobie zrobiła tzn umalowała się... Przecież to nic trudnego ...
|
|
onaa23 ma racje sama się umaluj i taniej ci wyjdzie :)
|
|
Wiadomo, ale nie będzie się trzymał całą noc..
|
|
jak kupisz porządne kosmetyki to powinien się trzymać cala noc, ewentualnie kup utrwalacz do makijażu, wtedy będzie się trzymał jeszcze w nowy rok. cena utrwalacza jest niższa niż zrobienie jednorazowo makijażu a takie coś napewno przyda się jeszcze nie raz...
|
|
a to żebyś szybciej znalazła o co chodzi z tym utrwalaczem http://allegro.pl/nc-kryolan-fixer-spray-utrwalacz-makijazu-gratis-i2812645013.html http://allegro.pl/kryolan-fixer-400ml-krem-do-rak-30-ml-gratis-i2809797803.html
|
|
A możesz jeszcze polecić co najlepiej zakrywa niedoskonałości ?
|
|
korektor
|
|
No to akurat wiadomo, że korektor :) bardziej chodziło mi o jakiś podkład, który ładnie zakryje niedoskonałości i nie zrobi efektu maski
|
|
Revlon Colorstay. To moim zdaniem najlepszy podkład z tych "możliwych" cenowo. Idealnie kryje bez efektu maski. Na allegro najlepiej zamówić, bo jest o wiele taniej i posłuży Ci na długo. Baza pod makijaż, dobry podkład a do tego baza pod cienie, utrwalacz i makijaż będzie Ci się trzymał idealnie całą noc. Moim zdaniem lepiej zainwestować w kosmetyki, których będziesz używała przez dłuższy czas, niż wybrać się jednorazowo do kosmetyczki. Sama metodą prób i błędów nauczyłam się perfekcyjnie wykonywać makijaż i nie korzystam już z usług kosmetyczek nawet na większe wyjścia. Nie trzeba tych bardzo drogich specyfików, bo czasami te tańsze są prawdziwymi "perełkami" wśród kosmetyków.
|
|
Dzięki wielkie za radę!
|
|
Najlepszy podkład to nivea beauty lift jak spróbujesz już żadnego nie kupisz problem, że trudno go zdobyć kolor Amber 060. Kosztuje 20 zł oryginalny z Anglii. Kupiłam z firmy ambras a wcześniej z allegro.
|
|
A makijaż to polecam zrobic u Pani Edyty na Mazowieckiej 668235209
|
|
|
To osoba prywata czy pracuje w salonie? Znacie dokładny adres?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |