Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podnosnik koszowy |
Witam, czy wiek ktos moze gdzie mozna wynajac podnosnik koszowy w Łomży lub okolicach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podnosnik koszowy |
Potrzebujesz podnośnik koszowy czy może zwyżke samojezdną,bo jeśli zwyżke to mam z podestem 1,3 szer x 3,5 dł x 9,5 wysokość
|
|
moze byc i zwyzka bo potrzebuje do wycinki drzew. Jakis kontakt na priv mozna do ciebie?
|
|
spoko wyślij mi namiar na maila
|
|
r.grotkowski@wp.pl
|
|
to podaj mi swoj mail
|
|
ok, zaraz napisze
|
|
Tutaj masz ciekawą ofertę podestyruchome.pl Możesz albo kupić podnośnik albo wynająć.
|
|
Ja niedawno kupowałem podnośnik typu U od firmy HRM w dobrej cenie. Na stronie hrm.com.pl można poczytać o parametrach. Mój podnośnik ma udźwig do 2 ton, wysokość podnoszenia do 970 mm. Wystarcza mi w zupełności. Dobry kontakt z firmą co do realizacji zamówienia, można się łatwo porozumieć przez tel. dawid
|
|
Ja kiedyś korzystałem z wynajmu podnośników koszowych od Dabat Wrocław www.dabat.pl Bardzo profesjonalna firma.
|
|
Ja kiedyś korzystałem z wynajmu podnośników koszowych od Dabat Wrocław http://www.dabat.pl/ Bardzo profesjonalna firma.
|
|
Ja kiedyś korzystałem z wynajmu podnośników koszowych od dabat Bardzo profesjonalna firma.
|
|
witam. potrzebny podnosnik koszowy do zawieszenia baneru 2m x8m
|
|
tel 888899888 DD
|
|
NAPISAŁEM SMS. PROSZE O ODP
|
|
ktos cos w tym temacie?
|
|
To i on ci smsem przyśle podnośnik, mało poważny z ciebie gość. A druga rzecz to ile ten baner waży?, 8 m szer i ty go chcesz podnośnikiem montować?, jaka wysokość? DD
|
|
2x4 baner a nie stelaz z banerem
|
|
7-8 m
|
|
Moge ci drabine pożyczyć taka 3 stopniowo. Wejdziesz gdzies na metr od ziemi 😂
|
|
Jeśli szukacie podnośnika do swojej firmy, to zawsze powinniście stawiać na najbardziej sprawdzonych dostawców. Dzięki temu unikniecie ewentualnych problemów chociażby przy serwisie. Trafiłem jakiś czas temu na katalog Gizo i wydaje mi się to ciekawym wyborem. Sam cenię sobie polskie firmy, które działają na rynku krajowym od lat, bo to świadczy o wysokiej jakości ich usług. Zresztą z chęcią poznam Wasze zdanie na ten temat, zarówno jeśli chodzi o podnośniki, jak i inne maszyny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |