sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS.....

Myslę, że mimo wyniku chłopaki spisali się świetnie.Obudzili się już z zimowego snu i teraz może byc tylko lepiej.

P.S Sędzia kalosz i kilku zawodników Legii z I składu.

ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS.....

Jaki wynik meczu??? bo niemoglem byc na meczu.

ŁKS Łomża - Legia II 1-2

Moim zdaniem słabo sie spisali. Marczak Łukaczyński Kowalski Truszkowski poniżej swojego poziomu, chyba tylko Ulman był jasnym punktem drużyny mimo że wpuścił gole ale to nie jego wina

Nie mozna zawsze wygrywac, poziom gry jeszcze senny, nei zachwycila gra. I ostatnie slowo do "kibicow", ktorzy wychodzili, tak sie nie robi wielcy fani mecz trwa do ostatniego gwizdka....

lipa troszke na początek rundy wiosennej

meloman6: dobrze powiedziałeś! Kilku zawodników z I składu i sędzia kalosz (oraz Rafał Bałecki) pomogli wygrać Legii :/, a szkoda ŁKSu...

...

dokładnie, zgadzam się z SN4P.Co z Was za kibice, bez względu na wynik trzeba kibicować do końca, bo oczywiście gdyby ŁKS wygrywał to nikt by nie wyszedł - trzeba umieć też przegrywać...

ŁKS najlepszy jest i niech mi nikt inaczej nie mówi.

pelna amatorka panowie!!!! łks jest cienki jak **** weza bez boguskiego !!!! to on byl tym kim beks jest w realu madryt ( zastosowac duza skale ) i teraz bedzie juz tylko coraz gorzej...coraz gorzej !!!!

leeeeeeeeeeeeeeeeeszcze
!!!!!!!1

Kiedyś pisałem o transwerach. Nie pozbywa się zawodników w ten sposób, ani za takie pieniądze. Mnóstwo z Was się wtedy oburzyło. Wczorajszy wynik przewidziałem. Mam nadzieję, że się mylę ale wg mnie Łomży ciągle jeszcze nie stać na II ligę - niestety :(((

Co Wy wiecie o sporcie panowie z góry.Boguski jest przeszłością, a chłopaki starają się jak mogą i wg mnie to jest jak najbardziej II ligowy zespół i tyle.

Przyszła pierwsza porażka w sezonie, a Wy marudzicie jakby ŁKS roztrwonił już przewagę nad następnym zespołem w tabeli. Właśnie teraz, kiedy potrzebne jest największe wsparcie dla naszej drużyny! W sezonie w którym Łomżyński KS wywalczył awans do 3ligi po bardzo dobrej jesieni przyszła porażka w pierwszym meczu na wiosne (ŁKS Łomża 0-1 Sparta Augustów), a potem było już tylko lepiej. Przypomnę, ze zdobyliśmy wtedy łacznie 67pkt (22wygrane, 1remis i 1przegrana), przy strzelonych 87bramkach i 13straconych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org