Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS..... |
Myslę, że mimo wyniku chłopaki spisali się świetnie.Obudzili się już z zimowego snu i teraz może byc tylko lepiej. P.S Sędzia kalosz i kilku zawodników Legii z I składu. ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS..... |
Jaki wynik meczu??? bo niemoglem byc na meczu.
|
|
ŁKS Łomża - Legia II 1-2
|
|
Moim zdaniem słabo sie spisali. Marczak Łukaczyński Kowalski Truszkowski poniżej swojego poziomu, chyba tylko Ulman był jasnym punktem drużyny mimo że wpuścił gole ale to nie jego wina
|
|
Nie mozna zawsze wygrywac, poziom gry jeszcze senny, nei zachwycila gra. I ostatnie slowo do "kibicow", ktorzy wychodzili, tak sie nie robi wielcy fani mecz trwa do ostatniego gwizdka....
|
|
lipa troszke na początek rundy wiosennej
|
|
meloman6: dobrze powiedziałeś! Kilku zawodników z I składu i sędzia kalosz (oraz Rafał Bałecki) pomogli wygrać Legii :/, a szkoda ŁKSu... ...
|
|
dokładnie, zgadzam się z SN4P.Co z Was za kibice, bez względu na wynik trzeba kibicować do końca, bo oczywiście gdyby ŁKS wygrywał to nikt by nie wyszedł - trzeba umieć też przegrywać... ŁKS najlepszy jest i niech mi nikt inaczej nie mówi.
|
|
pelna amatorka panowie!!!! łks jest cienki jak **** weza bez boguskiego !!!! to on byl tym kim beks jest w realu madryt ( zastosowac duza skale ) i teraz bedzie juz tylko coraz gorzej...coraz gorzej !!!!
|
|
leeeeeeeeeeeeeeeeeszcze !!!!!!!1
|
|
Kiedyś pisałem o transwerach. Nie pozbywa się zawodników w ten sposób, ani za takie pieniądze. Mnóstwo z Was się wtedy oburzyło. Wczorajszy wynik przewidziałem. Mam nadzieję, że się mylę ale wg mnie Łomży ciągle jeszcze nie stać na II ligę - niestety :(((
|
|
Co Wy wiecie o sporcie panowie z góry.Boguski jest przeszłością, a chłopaki starają się jak mogą i wg mnie to jest jak najbardziej II ligowy zespół i tyle.
|
|
Przyszła pierwsza porażka w sezonie, a Wy marudzicie jakby ŁKS roztrwonił już przewagę nad następnym zespołem w tabeli. Właśnie teraz, kiedy potrzebne jest największe wsparcie dla naszej drużyny! W sezonie w którym Łomżyński KS wywalczył awans do 3ligi po bardzo dobrej jesieni przyszła porażka w pierwszym meczu na wiosne (ŁKS Łomża 0-1 Sparta Augustów), a potem było już tylko lepiej. Przypomnę, ze zdobyliśmy wtedy łacznie 67pkt (22wygrane, 1remis i 1przegrana), przy strzelonych 87bramkach i 13straconych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |