Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyszczenie Tapicerki |
Jak w temacie. Chodzi mi o wnętrze samochodu. Kogo byście polecali i za jaką kase ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyszczenie Tapicerki |
Nikogo w łomży. Nie ma się rozpisywać , to co reprezentują sobą psełdo myjnie w łomży zakrawa o mega porażkę.
|
|
Eco myjnię __________________ student.lomza.pl
|
|
jeśli masz coś konkretnego to się odezwij do mnie, zajmuje się takimi rzeczami prywatnie, może się dogadamy :)
|
|
steamartmobile.pl 602115347
|
|
508-193-990 - osoba prywatna, wie co robi
|
|
Polecam firmę Zamów Mycie. Profesjonalny sprzęt. Kontakt 501380636
|
|
thx ...
|
|
Ecomyjnia za prymą:)
|
|
Jak tam się ceny przedstawiają?? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
oj Pakero! już Cie chyba stać nie będzie! a tak w ogóle to czytelnicy tego Forum pomyślą sobie: duży, silny, a nieudacznik jakiś! haftować nie potrafisz, samochodu sprzątnąć samemu też! ale serce mam wielkie, to i zarobić Ci dam! jak mnie węgiel przywiozą, to do komórki byś mnie go wrzucił? zapłacę!
|
|
Na małe zabrudzenia ... Najpierw zajmijmy się wersją, gdy zabrudzenie tapicerki jest małe, punktowe, i nie za bardzo wiemy co z nim zrobić. Zabrudzenie takie powstaje np. po czekoladzie, bo dotknięciu tapicerki ubłoconym butem, albo na skutek innych nieprzewidzianych okoliczności przyrody. Do wykonania zadania niezbędny będzie odkurzacz, mocna gąbka oraz pianka do czyszczenia tapicerki. Pianka takowa dostępna jest bez kłopotu w większości sklepów, a jej wybór zależy bardziej od zasobności portfela, niż czegokolwiek innego. Dobrą piankę można kupić już za 10 złotych (polski produkt), i nie jest wcale to gorsze jakościowo niż zachodni specyfik za 30-40 pln. Przystępujemy więc do czyszczenia – miejsce punktowego zabrudzenia najpierw traktujemy odkurzaczem. Przynajmniej minutę dwie potrzymajmy ssawkę na brudzie. Następnie wstrząsamy pojemniczkiem z pianką i nakładamy ją obficie na materiał. Powstaje przy tym dość sporo piany ale nie ma co się martwić. Bierzemy teraz gąbkę i intensywnie wcieramy pianę, tak aby nie został ślad po pianie ... no i po brudzie. Efekt czyszczenia powinien być od razu widoczny. W razie kłopotów nakładamy piankę, i znowu to samo. Teraz musimy nieco poczekać, aby pianka wyschła. Trwa to około 15 –30 minut, w zależności od temperatury zewnętrznej no i ilości wtartej w zabrudzone miejsce. Następnie gąbką jeszcze raz mocno przecieramy miejsce a następnie używamy odkurzacza, odsysając wyschnięte resztki pianki. alojamiento Cerler
|
|
Ja polecam Eco myjnię za prymą. jeśli chodzi o cenę to da się dogadać a efekt prania jest super. Widać że się tam starają. ;]
|
|
Pepe-szaa! Jak zagwarantujesz że tam jest więcej węgla a nie kamieni to wrzucę! Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |