niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czyszczenie Tapicerki

Jak w temacie. Chodzi mi o wnętrze samochodu. Kogo byście polecali i za jaką kase ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czyszczenie Tapicerki

Nikogo w łomży. Nie ma się rozpisywać , to co reprezentują sobą psełdo myjnie w łomży zakrawa o mega porażkę.

Eco myjnię

jeśli masz coś konkretnego to się odezwij do mnie, zajmuje się takimi rzeczami prywatnie, może się dogadamy :)

steamartmobile.pl 602115347

508-193-990 - osoba prywatna, wie co robi

Polecam firmę Zamów Mycie. Profesjonalny sprzęt. Kontakt 501380636

thx ...

Ecomyjnia za prymą:)

Jak tam się ceny przedstawiają??

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

oj Pakero!
już Cie chyba stać nie będzie!

a tak w ogóle to czytelnicy tego Forum pomyślą sobie:
duży, silny, a nieudacznik jakiś!

haftować nie potrafisz, samochodu sprzątnąć samemu też!

ale serce mam wielkie, to i zarobić Ci dam!
jak mnie węgiel przywiozą, to do komórki byś mnie go wrzucił?

zapłacę!

Na małe zabrudzenia ...
Najpierw zajmijmy się wersją, gdy zabrudzenie tapicerki jest małe, punktowe, i nie za bardzo wiemy co z nim zrobić. Zabrudzenie takie powstaje np. po czekoladzie, bo dotknięciu tapicerki ubłoconym butem, albo na skutek innych nieprzewidzianych okoliczności przyrody. Do wykonania zadania niezbędny będzie odkurzacz, mocna gąbka oraz pianka do czyszczenia tapicerki. Pianka takowa dostępna jest bez kłopotu w większości sklepów, a jej wybór zależy bardziej od zasobności portfela, niż czegokolwiek innego. Dobrą piankę można kupić już za 10 złotych (polski produkt), i nie jest wcale to gorsze jakościowo niż zachodni specyfik za 30-40 pln.
Przystępujemy więc do czyszczenia – miejsce punktowego zabrudzenia najpierw traktujemy odkurzaczem. Przynajmniej minutę dwie potrzymajmy ssawkę na brudzie. Następnie wstrząsamy pojemniczkiem z pianką i nakładamy ją obficie na materiał. Powstaje przy tym dość sporo piany ale nie ma co się martwić. Bierzemy teraz gąbkę i intensywnie wcieramy pianę, tak aby nie został ślad po pianie ... no i po brudzie. Efekt czyszczenia powinien być od razu widoczny. W razie kłopotów nakładamy piankę, i znowu to samo. Teraz musimy nieco poczekać, aby pianka wyschła. Trwa to około 15 –30 minut, w zależności od temperatury zewnętrznej no i ilości wtartej w zabrudzone miejsce. Następnie gąbką jeszcze raz mocno przecieramy miejsce a następnie używamy odkurzacza, odsysając wyschnięte resztki pianki.

alojamiento Cerler

Ja polecam Eco myjnię za prymą. jeśli chodzi o cenę to da się dogadać a efekt prania jest super. Widać że się tam starają.

;]

Pepe-szaa! Jak zagwarantujesz że tam jest więcej węgla a nie kamieni to wrzucę!

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org