poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lotto kupon

Witam serdecznie, trafiłem ostatnio szóstkę w lotto,ale wypadł mi gdzieś kupon... na znalazcę czeka NAGRODA - 100 zł i kebab ! A właśnie,który kebab polecacie? Kurczak czy baranina?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lotto kupon

ze tak Ci odpowiem w skrócie...

kurcze!!!... ale Ty baran jesteś!!!

a kupona to moze w miejscu aktu miłosnego poszukaj, gdzie "widłem" uczynny człowiek, "kieszeń" Ci zrobił i na kupona i kebaby, które do domu, ciepłe jeszcze, dostarczyć będziesz mógł!

swinke

h0jowe forum

Ciekawe ile kebabów można by było kupić za 17 mln...

a tak w ogóle to za złosliwość wszystkich przeprosić powinieneś i jeżeli masz jakieś konkretne zapytanie, to się nie krępuj Stachu!

wal śmiało! ja cierpliwa jestem, wiedzę szeroką posiadam i na wszystko postaram Ci sie odpowiedzi udzielić!

weś ic zobacz, czy siem wioska nie pali, bo gaśnice pewno w ałdicy dalej czymasz!

ałdice masz, a kalkulatora w domu zabrakło?!

bo serce mam dobre, to Ci podpowiem!

te 17mln podziel przez cenę kebaba i ilość sztuk Ci wyjdzie!

a te sztuki podziel przez ilość domowników, tylko pamiętaj 1-en dla Ciebie, 1-en dla żony Twojej i 1-en na 3-kę dzieci (Ty sknero!) i będziesz wiedział na ile Ci to starczy!

co?! za trudne?!

Pepe jakbyś nie była mężatką to bym już się dawno za Ciebie brał i romantyczne wieczory przy baraninie non stop

tylko tyle Ci powiem !

tyle do powiedzenia masz, co każdy dupek zarozumiały!

się nadajesz! do transportu kebabów!

chociaż i w to wątpię!

Przykro mi, że masz o mnie takie zdanie. Ja tu przed Tobą serce otwieram, baraniną częstuje a Ty tak? Chociaż w sumie jesteś jak każda kobieta, bez serca, więc co się dziwić?

Pisał to Stachu, prosty chłop z prostym sercem!

wiesz co, hmm chyba ten na dworcu...ahhhrr czekaj !!! ja temat założę i się zapytam :D:D:DD

idz się umyj i spać połóż!

i dupy mojej szerokiej nie zawracaj!

wulgarna nigdy nie byłam, ale sprowokuj mnie, to tak Ci odwinę, że na wiosce swojej przez tydzień się nie pokażesz, a w Łomży to i przez rok kebaba nie skonsumujesz!

idz żoną (a która by Cię chciała?!) się zajmij, i dzieci kołderką nakryj!

i daruj już te kebaby, rodzinie i nam!

Że szerokiej mówisz? Ach ta baranina, co ona wyrabia z tymi ludźmi... Patrze, że Stach nie ma co liczyć na żadne romanse,a szkoda bo hektarów sporo mam i ciągnik jest, a o audi TDI już nie wspominam więcej z koralikami na siedzeniach już nie wspomne!

ach Ty wiesniaku! (przepraszam od razu ludzi, którzy na roli ciężko pracują)

że Ta Matka Ziemia, pozwala się jeszcze takim baranom orać?!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org