Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lotto kupon |
Witam serdecznie, trafiłem ostatnio szóstkę w lotto,ale wypadł mi gdzieś kupon... na znalazcę czeka NAGRODA - 100 zł i kebab ! A właśnie,który kebab polecacie? Kurczak czy baranina?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lotto kupon |
ze tak Ci odpowiem w skrócie... kurcze!!!... ale Ty baran jesteś!!! a kupona to moze w miejscu aktu miłosnego poszukaj, gdzie "widłem" uczynny człowiek, "kieszeń" Ci zrobił i na kupona i kebaby, które do domu, ciepłe jeszcze, dostarczyć będziesz mógł!
|
|
swinke h0jowe forum
|
|
Ciekawe ile kebabów można by było kupić za 17 mln...
|
|
a tak w ogóle to za złosliwość wszystkich przeprosić powinieneś i jeżeli masz jakieś konkretne zapytanie, to się nie krępuj Stachu! wal śmiało! ja cierpliwa jestem, wiedzę szeroką posiadam i na wszystko postaram Ci sie odpowiedzi udzielić! weś ic zobacz, czy siem wioska nie pali, bo gaśnice pewno w ałdicy dalej czymasz!
|
|
ałdice masz, a kalkulatora w domu zabrakło?! bo serce mam dobre, to Ci podpowiem! te 17mln podziel przez cenę kebaba i ilość sztuk Ci wyjdzie! a te sztuki podziel przez ilość domowników, tylko pamiętaj 1-en dla Ciebie, 1-en dla żony Twojej i 1-en na 3-kę dzieci (Ty sknero!) i będziesz wiedział na ile Ci to starczy! co?! za trudne?!
|
|
Pepe jakbyś nie była mężatką to bym już się dawno za Ciebie brał i romantyczne wieczory przy baraninie non stop
|
|
tylko tyle Ci powiem !
|
|
tyle do powiedzenia masz, co każdy dupek zarozumiały! się nadajesz! do transportu kebabów! chociaż i w to wątpię!
|
|
Przykro mi, że masz o mnie takie zdanie. Ja tu przed Tobą serce otwieram, baraniną częstuje a Ty tak? Chociaż w sumie jesteś jak każda kobieta, bez serca, więc co się dziwić?
|
|
Pisał to Stachu, prosty chłop z prostym sercem!
|
|
wiesz co, hmm chyba ten na dworcu...ahhhrr czekaj !!! ja temat założę i się zapytam :D:D:DD
|
|
idz się umyj i spać połóż! i dupy mojej szerokiej nie zawracaj! wulgarna nigdy nie byłam, ale sprowokuj mnie, to tak Ci odwinę, że na wiosce swojej przez tydzień się nie pokażesz, a w Łomży to i przez rok kebaba nie skonsumujesz! idz żoną (a która by Cię chciała?!) się zajmij, i dzieci kołderką nakryj! i daruj już te kebaby, rodzinie i nam!
|
|
Że szerokiej mówisz? Ach ta baranina, co ona wyrabia z tymi ludźmi... Patrze, że Stach nie ma co liczyć na żadne romanse,a szkoda bo hektarów sporo mam i ciągnik jest, a o audi TDI już nie wspominam więcej z koralikami na siedzeniach już nie wspomne!
|
|
ach Ty wiesniaku! (przepraszam od razu ludzi, którzy na roli ciężko pracują) że Ta Matka Ziemia, pozwala się jeszcze takim baranom orać?!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |