Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak pokochać swoją teściową?? |
Macie jakąś receptę na to?? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak pokochać swoją teściową?? |
Myśleć że kiedyś i tak umrze? ;) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
ale ona ma się jak narazie całkiem nieźle... a i dodam że z nią mieszkam..
|
|
tysciowom, to ja jusz nie dugo bendem i siem nie martfie, bo mnie fszyscy kohajom!
|
|
najlepiej niech ona Ciebie pokocha ;) a Ty tylko odwzajemnij jej uczucia ;)
|
|
Hmm to może pokaż jaki kochany zięć jesteś? To się odczepi choć na trochę ;) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
ale ja jestem synowom...
|
|
hahahhah;-)
|
|
to jest niemozliwe!
|
|
a miałam nadzieję że jednak jest i coś mi poradzicie w tej kwestii..
|
|
Z doświadczenia powiem (ale nie własnego), że wyczuj jaki ma stosunek do własnego syna i wtedy traktuj go tak samo :P Pomyśli żeś bratnie dusze :D Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Za "zięcia" z góry przepraszam ;) Nie określiłaś się :) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Omania powszechnie szanowana Kobieto a gdzie są Twoi rycerze przy boczni???? Coś staruchy nie bronią Twego honoru w necie:))))) Święta nie jesteś snobko:))))) nie mszczę się to TY masz z kolesiami pierwotne instynkty:))
|
|
Teściowa też człowiek.Przekonasz się jak sama nią zostaniesz.A teraz...może kup własne mieszkanie czy dom.Będziesz "paniom" u siebie a i teściowa odetchnie:)Pozdrawiam obie.
|
|
Brawo Miśka! Mimo że mi do bycia teściową jeszcze daleko ale podzielam Twoje zdanie ;)
|
|
Paaamiętaj Teściowaaa to Twój wróg.Słyszałem nieraz opowieści o jaka moja mama fajna,lecz nie trwało to długo.Potem zmieniali zdanie,wytykanie,nierób tego lub tamtego.Najlepiej jak mieszka się osobno bez żadnych rodziców.
|
|
ugotuj dla "mamusi" zupy grzybowej, przecież wszystkie grzyby ją jadalne, wprawdzie niektóre tylko raz w życiu.
|
|
a ja tam lubię swoją teściową ;) :)
|
|
tesciowa to obca baba.... czyli nie da się jej pokochać
|
|
Teściowa to dobro konieczne. Ja za swoją też nie przepadam, ale staram się tolerować.
|
|
najlepsza teściowa to taka na 102, tzn. 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią
|
|
synowa Ty jezdeś? to zrup tak; podglondnij co ona, no ta tysciowa lubieje robić. na drutah robi, to Ty siem naucz tysz! gzondke uprawia? Ty tysz! syna pszytuli, to Ty tesz! a łona zobaczy, ze Ty to fszystko lepiej robisz, to do niej dotsze, że Cie naumniała! i siem ftedy otczepi ot Ciebie, do niej dotsze, ze sem synofom wyhowała! a jak to do niej nie dotsze, to dopiero ftedy gszybami jom potraktuj, tylko siem upefnij, zem fszyscy fiedzom, ze to ona te gszyby marinowła! i za tom porade 5 zl nie pszelewaj na konto co tamuj podali, a myślem, ze fanka sfoje konto na 1-rzym mniejscu fstawiła, coby Jej po tę 5 złotech przydasiu dafało!
|
|
zapamiętaj sobie: teściowej nie da się kochać, ja można co najwyżej tolerować! ale i z tym bywa ciężko. A jak z nią mieszkasz to moje kondolencje. Nie wyobrażam sobie takiego "układu"
|
|
a najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to że ona nie zje tego co ja zrobie nie zje tego co ja kupie a jak JA nie chce zjeść tego co ona ugotuje to jest wielkie halo i ogromny foch... tragedia....
|
|
To nic nie kupuj, nic nie gotuj i jedz co ona robi :D Oszczędność czasu i pieniędzy :)
|
|
co to jest ropucha i sto żabek? teściowa wieszająca firanki hehehe
|
|
haha a słyszeliście to: Czym się różni teściowa od starego poloneza? - niczym bo jedno i drugie trzeba trzasnąć żeby się zamknęło! Najlepiej wagę wskaże waga elektroniczna
|
|
jak ja by na to elektroniczno wage wlazła, to by sie jej układy scalone popaliły! najlepsiejsza waga to tam, gdzie wyngiel sprzedajom!
|
|
kaszusza jak ci u teściowej źle to porozmawiaj z mężem co lubi jego matka, zawsze można się dogadać , szanuj ją tak jak swoich rodziców, kochać jej nie musisz, bądź miła i tyle , a jak się czepia to zapytaj wprost czego od ciebie oczekuje, bedzie dobrze, a w końcu kiedyś pójdziesz na swoje.
|
|
MOTYL62 ma racje . Powiem tak teściowej ciężko się pogodzić z tym że syn nie jest już sam uważają że takie świeżo upieczone synowe nic nie wiedza i starają się im doradzać (szczerze na dłuższą metę to jest denerwujące )ta nadopiekuńczość kontrolowanie TE NAJCZĘŚCIEJ WIDZIANE NAJMNIEJ KOCHANE A TE NAJRZADZIEJ WIDZIANE NAJBARDZIEJ KOCHANE I TO JEST PRAWDA najlepiej to iść na swoje dla świętego spokoju i niezależności
|
|
propranolol 3 razy/d po 1 i/lub hydroksyzyna 1/d. Pokochasz każdego, nawet teściową. Niestety oba na receptę..
|
|
hehe to teściową można pokochać??:) a ja myślałem że teściowa jest od tego żeby jak najszybciej jej się pozbyć;) wesela Wrocław
|
|
A ja uważam swoja teściową za skarb! No a że skarby maja to do siebie, że im dłużej i głębiej leża pod ziemią, tym cenniejsze.
|
|
a kto tobie kaze ja kochac?? szanuj ja i zachowaj dystans! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
kaszusza do niczego sie nie zmuszaj szacunek owszem należy się każdemu ale to ma działać w dwie strony. myślę ze wychodzisz z błędnego założenia że musisz ja pokochać ,nie musisz i najpewniej nigdy sie tak nie stanie z tego co piszesz widać że lekko nie jest. zdrowy dystans to najlepsza recepta .za bardzo sie nie oddalać ale i nie dać wejść sobie na głowę by nie stracić poczucia własnej wartości!pamiętaj synowa córką nigdy nie będzie musisz miec realistyczne oczekiwania!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |