poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
STREETWORKING

Witam jestem streetworkerem w małej miejscowości. Czy ktoś ma ciekawy pomysł na zainicjowanie kontaktów z grupą? A może macie jakieś ciekawe sposoby na nawiązywanie kontaktów z grupami?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: STREETWORKING

Gratuluję !

1. Poznać przyczyny ewentualnej patologii.
2. Okazać autentyczne zainteresowanie ich problemami.
3. Operować ich systemem wartości i ewentualnie językiem.
4. Poznać dokładnie zainteresowania grupy.
5. Być tolerancyjnym.

Powodzenia.

a jak Ty byś zacząl znajomość? np jest grupka , widzisz ją i co? :)

skoro jesteś streetworkerem to dlaczego szukasz pomysłów na forum !!!!
ludzie trzymajcie mnie !
rusz głową!!!!!
Pepeszka, powiedz coś tej dziewie !!!!!

dobrze, że nie jesteś lekarzem i na forum nie wpisujesz objawów, sprawdzając jaka to choroba.

o losie

szanelka widze,że gówno wiesz, a sie udzielasz...Iza rozumiem,że dopiero zaczynasz przygode jako streetworker? :) Ciekawie...Ja już kończe prace socjalną,ale cieszy mnie fakt,że są ludzie chętni sie podjąć sie tej "pracy" i sprostać zadaniom streetworkera.Podziwiam :)

duvall :) wolne żarty.

No wiesz szanelka mądry ten co pyta:)

Pytam nie dlatego, że nie wiem ale chcę się dowiedzieć czegoś nowego, może ktoś zna jakieś fajne formy zawierania znajomości i piszę właśnie po to aby tacy ludzie mi odpisali.

dobrze, przepraszam :) chylę czoło. Sama pracuję z ludźmi. Trudna i niewdzięczna praca :) powodzenia

Duvall - ja jestem od maja w tym "fachu" i cały czas staram się polepszać to co mogę . Jestem ciekawa po prostu jak to u innych wygląda bo krótko w tym siedzę i chciałabym żeby ktos może podpowiedział mi co nieco;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org