Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STREETWORKING |
Witam jestem streetworkerem w małej miejscowości. Czy ktoś ma ciekawy pomysł na zainicjowanie kontaktów z grupą? A może macie jakieś ciekawe sposoby na nawiązywanie kontaktów z grupami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STREETWORKING |
Gratuluję ! 1. Poznać przyczyny ewentualnej patologii. 2. Okazać autentyczne zainteresowanie ich problemami. 3. Operować ich systemem wartości i ewentualnie językiem. 4. Poznać dokładnie zainteresowania grupy. 5. Być tolerancyjnym. Powodzenia.
|
|
a jak Ty byś zacząl znajomość? np jest grupka , widzisz ją i co? :)
|
|
skoro jesteś streetworkerem to dlaczego szukasz pomysłów na forum !!!! ludzie trzymajcie mnie ! rusz głową!!!!! Pepeszka, powiedz coś tej dziewie !!!!! dobrze, że nie jesteś lekarzem i na forum nie wpisujesz objawów, sprawdzając jaka to choroba. o losie
|
|
szanelka widze,że gówno wiesz, a sie udzielasz...Iza rozumiem,że dopiero zaczynasz przygode jako streetworker? :) Ciekawie...Ja już kończe prace socjalną,ale cieszy mnie fakt,że są ludzie chętni sie podjąć sie tej "pracy" i sprostać zadaniom streetworkera.Podziwiam :)
|
|
duvall :) wolne żarty.
|
|
No wiesz szanelka mądry ten co pyta:) Pytam nie dlatego, że nie wiem ale chcę się dowiedzieć czegoś nowego, może ktoś zna jakieś fajne formy zawierania znajomości i piszę właśnie po to aby tacy ludzie mi odpisali.
|
|
dobrze, przepraszam :) chylę czoło. Sama pracuję z ludźmi. Trudna i niewdzięczna praca :) powodzenia
|
|
Duvall - ja jestem od maja w tym "fachu" i cały czas staram się polepszać to co mogę . Jestem ciekawa po prostu jak to u innych wygląda bo krótko w tym siedzę i chciałabym żeby ktos może podpowiedział mi co nieco;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |