poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Orange

Czy wy też macie cały czas problem z siecią? Od kilku miesięcy nieprzerwanie, aby wykonac jakieś połączenie jest non stop problem. Jak w ogóle nie da się zadzwonic to co chwile przerywa. I tak w kółko macieju!!! Była informacja, że modernizacja itp itd... ale TO TRWA JUŻ KILKA MIESIĘCY!! Macie ten sam problem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Orange

Tak, mam identycznie. W temacie poniżej też odrobinę ludzi się na to skarży.

Już zauważyłem, ale nie wydaje się Wam, że takie problemy od kilku miesięcy tojuż lekka przesada?

TAK!! pisałam do nich w tej sprawie to mi odpisali że w okolicach Łomży mogą być utrudnienia i żeby uzbroić się w cierpliwość ale ile to można??? na moje nieszczęście mam umowę...

mogliby wcześniej uprzedzać ludzi o takich rzeczach

Już k***a przesadzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za co w takim razie płacimy abonament.Orange zeszło na psy.Jak skończy mi się umowa to na pewno nie pszedłużę jej.

Też mam ten problem. Dałam się namówić ( głupia.. ) na 2 lata na abonament 59zł co miesiąc...Ale w grudniu już mi się kończy z czego ogromnie się cieszę :)))))

Czy ktoś jest w Plusie? Interesujmnie ich oferta..:) A jak z zasięgiem?

Playa polecam :) A co do Orange zastanawiam się, czy Ci, którzy mają u nich abonament nie mają przypadkiem możliwości zerwania umowy bez ponoszenia konsekwencji. W końcu Orange nie wywiązuje się z umowy, skoro nie można się nigdzie dodzwonić i są ciągłe problemy z siecią. Myślę, że warto by podpytać kogoś kto się na tym zna.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Do wiosny wytrzymam ale jeśli się nic nie zmieni, to wiadomo co ..

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

U mnie tez strasznie ostatnio nawala :/

Poszukuję dobrego specjalisty od gzymsy . Pilne!

a u mnie jakoś bez problemu

Czy w związku z licznie powtarzającymi się awariami można wypowiedzieć umowę?

orange do d*py, przechodzę do pleja

Kolejny temat na temat tej zje8anej sieci, ja przeszedłem na PLAY i nie mam problemów, co już wiele razy o tym wspominałem tu na forum. Ile to roboty zmienić numer, na pewno nie więcej niż biadolenie, że wam sieć dupy dała, a jak wam dalej orandz pasuje, to skończcie zbędne narzekania, bo nie pierwszy i ostatni raz wam się będzie dupczyć sieć orandz...

Po co zmieniać numer? Wystarczy zmienić sieć, a numer zachować. Ja też zrezygnowałam z Orange. Mam Playa już kilka miesięcy i póki co nie było żadnej awarii. Nie miałam też problemu z roamingiem. Za granicą telefon sam wyłapał sieć. W Orange pamiętam, że musiałam restartować telefon, żeby się roaming włączył. W ogóle Play jest według mnie najlepszy:)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

No cóż, potwierdzam! Od wczoraj jakieś jaja sobie z nas robią! Telefony nie działają, nigdzie nie można zadzwonić. Chyba czaa narobić krzyku! Za co ja k...a płacę?

No wlasnie zmienic a nie narzekac jak widze to wiekszosc ma orange przeciez na sile nie dostali

ORANGE to najgorsza sieć jaka może być, jak rozwiązujesz umowę to dopiero ci dupę zawracają i dzwonią tysiąc razy z jakiego to powodu i oferują takie promocję że ho ho ....

uwazajcie na oszustow w orange,majac tel.na katre dzwonila do mnie jakas pani ze ladujac miesiecznie za 30 zł karte mam do orange za darmo i do innych sieci co 2 min.gratis,podpisalem umowe na3 lata a okazuje sie ze nie ma czegos takiego w orange

Gienia_Smoliwąsowa

Mam w PLAY na kartę, doładowując za 30 złotych, przedłuża mi kartę na rok, a nie jak w orandz tylko na miesiąc i jestem zmuszony ponownie po miesiącu doładować, bo inaczej stracę środki na koncie, te co mi zostały nie wykorzystane. Do tego w PLAY dostaję za każde doładowanie za 30 złotych, 1000 sms-ów na miesiąc do wszystkich sieci :)

Też kiedyś miałem w orendzu, to mi potrafili po 2 razy dziennie dzwonić i tym słodkim pierdzeniem wciskać kit. Ale kiedy wymieniałem ich wady: o niedziałającej sieci, o szumach kiedy ktoś odebrał i nie można przez nie było się dogadać, o nieprawidłowym kodzie z zakupionej karty doładowującej, o fałszywych promocjach i wielu, wielu więcej ich grzechów, których połowy już nie pamiętam, to jeszcze potrafili bezczelnie się głupio tłumaczyć, myśląc, że zrobią z klienta idiotę co łyka jak pelikan...

Ja tez mam play juz trzecia umowa za 95zl mam 850 min do wszystlich play i stacjonarne za darmo neta 1gb i tak minuty przepadaja sle zasieg super no za tel musialem dac 700 ale tobyla taki sobie wybralem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org