Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orange |
Czy wy też macie cały czas problem z siecią? Od kilku miesięcy nieprzerwanie, aby wykonac jakieś połączenie jest non stop problem. Jak w ogóle nie da się zadzwonic to co chwile przerywa. I tak w kółko macieju!!! Była informacja, że modernizacja itp itd... ale TO TRWA JUŻ KILKA MIESIĘCY!! Macie ten sam problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orange |
Tak, mam identycznie. W temacie poniżej też odrobinę ludzi się na to skarży.
|
|
Już zauważyłem, ale nie wydaje się Wam, że takie problemy od kilku miesięcy tojuż lekka przesada?
|
|
TAK!! pisałam do nich w tej sprawie to mi odpisali że w okolicach Łomży mogą być utrudnienia i żeby uzbroić się w cierpliwość ale ile to można??? na moje nieszczęście mam umowę...
|
|
mogliby wcześniej uprzedzać ludzi o takich rzeczach
|
|
Już k***a przesadzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Za co w takim razie płacimy abonament.Orange zeszło na psy.Jak skończy mi się umowa to na pewno nie pszedłużę jej.
|
|
Też mam ten problem. Dałam się namówić ( głupia.. ) na 2 lata na abonament 59zł co miesiąc...Ale w grudniu już mi się kończy z czego ogromnie się cieszę :))))) Czy ktoś jest w Plusie? Interesujmnie ich oferta..:) A jak z zasięgiem?
|
|
Playa polecam :) A co do Orange zastanawiam się, czy Ci, którzy mają u nich abonament nie mają przypadkiem możliwości zerwania umowy bez ponoszenia konsekwencji. W końcu Orange nie wywiązuje się z umowy, skoro nie można się nigdzie dodzwonić i są ciągłe problemy z siecią. Myślę, że warto by podpytać kogoś kto się na tym zna. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Do wiosny wytrzymam ale jeśli się nic nie zmieni, to wiadomo co .. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
U mnie tez strasznie ostatnio nawala :/ Poszukuję dobrego specjalisty od gzymsy . Pilne!
|
|
a u mnie jakoś bez problemu
|
|
Czy w związku z licznie powtarzającymi się awariami można wypowiedzieć umowę?
|
|
orange do d*py, przechodzę do pleja
|
|
Kolejny temat na temat tej zje8anej sieci, ja przeszedłem na PLAY i nie mam problemów, co już wiele razy o tym wspominałem tu na forum. Ile to roboty zmienić numer, na pewno nie więcej niż biadolenie, że wam sieć dupy dała, a jak wam dalej orandz pasuje, to skończcie zbędne narzekania, bo nie pierwszy i ostatni raz wam się będzie dupczyć sieć orandz...
|
|
Po co zmieniać numer? Wystarczy zmienić sieć, a numer zachować. Ja też zrezygnowałam z Orange. Mam Playa już kilka miesięcy i póki co nie było żadnej awarii. Nie miałam też problemu z roamingiem. Za granicą telefon sam wyłapał sieć. W Orange pamiętam, że musiałam restartować telefon, żeby się roaming włączył. W ogóle Play jest według mnie najlepszy:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
No cóż, potwierdzam! Od wczoraj jakieś jaja sobie z nas robią! Telefony nie działają, nigdzie nie można zadzwonić. Chyba czaa narobić krzyku! Za co ja k...a płacę?
|
|
No wlasnie zmienic a nie narzekac jak widze to wiekszosc ma orange przeciez na sile nie dostali
|
|
ORANGE to najgorsza sieć jaka może być, jak rozwiązujesz umowę to dopiero ci dupę zawracają i dzwonią tysiąc razy z jakiego to powodu i oferują takie promocję że ho ho ....
|
|
uwazajcie na oszustow w orange,majac tel.na katre dzwonila do mnie jakas pani ze ladujac miesiecznie za 30 zł karte mam do orange za darmo i do innych sieci co 2 min.gratis,podpisalem umowe na3 lata a okazuje sie ze nie ma czegos takiego w orange Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Mam w PLAY na kartę, doładowując za 30 złotych, przedłuża mi kartę na rok, a nie jak w orandz tylko na miesiąc i jestem zmuszony ponownie po miesiącu doładować, bo inaczej stracę środki na koncie, te co mi zostały nie wykorzystane. Do tego w PLAY dostaję za każde doładowanie za 30 złotych, 1000 sms-ów na miesiąc do wszystkich sieci :) Też kiedyś miałem w orendzu, to mi potrafili po 2 razy dziennie dzwonić i tym słodkim pierdzeniem wciskać kit. Ale kiedy wymieniałem ich wady: o niedziałającej sieci, o szumach kiedy ktoś odebrał i nie można przez nie było się dogadać, o nieprawidłowym kodzie z zakupionej karty doładowującej, o fałszywych promocjach i wielu, wielu więcej ich grzechów, których połowy już nie pamiętam, to jeszcze potrafili bezczelnie się głupio tłumaczyć, myśląc, że zrobią z klienta idiotę co łyka jak pelikan...
|
|
Ja tez mam play juz trzecia umowa za 95zl mam 850 min do wszystlich play i stacjonarne za darmo neta 1gb i tak minuty przepadaja sle zasieg super no za tel musialem dac 700 ale tobyla taki sobie wybralem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |