Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek w kownatach |
szkoda tego dziecka co zginęło dziś w wypadku pod jedwabnym tragedia , szkoda że pogotowie przyjechało po ponad 30 minutach na takiej trasie jak jest z Piątnicy do Jedwabnego to zaledwie 14 km slawek2330
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek w kownatach |
szkoda ze matka nie zapiela dzieciom pasow, bo by nic nie bylo! ale jak sie bezmuslnie przewozi dzieci, to pozniej mamy takie niestety, straszne skutki :(
|
|
Polskie realia... Z Łomży do Jedwabnego normalnie jedzie się ok. 20 min, wiec zważając na to że Karetka ma trochę inne zasady jazdy( na sygnale), mogli je wykorzystać...
|
|
A skąd taka informacja, że karetka jechała ponad 30 min. W notce tego nie ma.
|
|
Ta wieśniaczka, która nigdy nie radziła sobie z elementarnymi problemami technicznymi, nigdy nie powinna prowadzić samochodu. Co najwyżej krowy na pastwisko.
|
|
jantar myślę że to prowokacja z Twojej strony bo jeśli nie ...to bardzo Ci współczuje !
|
|
Lepiej zakończcie ten temat...To jest tragednia dla rodziny i tyle!
|
|
To było na prostym odcinku drogi, widoczność i warunki pogodowe dobre.
|
|
Slawek to w Piątnicy jest pogotowie ?! Bo mi z okolic Zawadzkiej do mleczarni czasem zajmuje 15 minut, zależy jakie nasilenie ruchu. A gdzie jeszcze do Kownat... ________ Malachit
|
|
..jak ma się stać coś złego to nawet dobre warunki pogodowe nic nie dadzą..:(
|
|
szkoda to waszego pisania debile
|
|
Pomyślcie sobie co teraz przeżywa ta rodzina i przestańcie pisać już na ten temat może to czytają ktoś o tym z was pomyślał?
|
|
a z kąt byli ci ludzie? kaja
|
|
Pogotowie było szybko, te czekanie na pomoc i czas się dłuży panowie z ratownictwa medycznego zrobili w 100 % wszystko co mogli przeprasza za ten wpis ale byłem przy tym wypadku i uwierzcie mi jeszcze jestem zdenerwowany jak widziałem to dziecko miała przed sobą całe życie slawek2330
|
|
A z kąt ty się tu wzięłaś kaja?
|
|
Z kątowni albo z kątów.
|
|
Czytając "z kąt" jako żywo mam przed oczami niedouczone dziecko neo. Smutne to. Jaka przyszłość nas czeka ? ________ Malachit
|
|
Nas to nas, ale jaka przyszłość ją czeka?
|
|
slawek ma racje!!!!!!!!!!! tylko w Lomzy w nocy potrafia wyc jak to sie spiesza!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
do wszystkich którzy tak bardzo się mądrzyli juz wiem z kąt byli ci ludzie to sąsiadka mojej matki.dzięki za kpiny. kaja
|
|
wyrazy współczucia dla rodziny [*]
|
|
Dziecko! piszemy "skąd", zamiast "z kąd"!
|
|
jantar5555 ale ty jestes glupia wiesniaczko na milano sprzatac!! po dojeniu
|
|
Jantar5555 swoją wypowiedzią pokazujesz jakim to ty jesteś "wiesniakiem"..zero poszanowania dla człowieka nawet w tak ogromnym obliczu tragedii. Nawet nie wiesz z jak wielkim "brzmieniem" i poczuciem winy będzie ona musiała żyć. To jest tragedia i ból dla calej rodziny.. Takze zostaw swoje komentarze I wywody na temat kto jaki jest.Myślisz, ze zrobiła to specjalnie ? To był wypadek, nieszczęśliwy wypadek.
|
|
Inaczej oglądać i czytać, że coś takiego się wydarzyło, a inaczej gdy wydarzy się to w rodzinie (Mnie akurat dotyczny ta druga sytuacja) Uszanujcie spokój dzieciny,a kara do końca życia nie tylko przed ludźmi, ale i przed samym sobą...
|
|
KONIEC TEMATU!... Wkurzasz mnie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |