wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadek w kownatach

szkoda tego dziecka co zginęło dziś w wypadku pod jedwabnym tragedia , szkoda że pogotowie przyjechało po ponad 30 minutach na takiej trasie jak jest z Piątnicy do Jedwabnego to zaledwie 14 km

slawek2330

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadek w kownatach

szkoda ze matka nie zapiela dzieciom pasow, bo by nic nie bylo! ale jak sie bezmuslnie przewozi dzieci, to pozniej mamy takie niestety, straszne skutki :(

Polskie realia...
Z Łomży do Jedwabnego normalnie jedzie się ok. 20 min, wiec zważając na to że Karetka ma trochę inne zasady jazdy( na sygnale), mogli je wykorzystać...

A skąd taka informacja, że karetka jechała ponad 30 min. W notce tego nie ma.

Ta wieśniaczka, która nigdy nie radziła sobie z elementarnymi problemami technicznymi, nigdy nie powinna prowadzić samochodu. Co najwyżej krowy na pastwisko.

jantar myślę że to prowokacja z Twojej strony bo jeśli nie ...to bardzo Ci współczuje !

Lepiej zakończcie ten temat...To jest tragednia dla rodziny i tyle!

To było na prostym odcinku drogi, widoczność i warunki pogodowe dobre.

Slawek to w Piątnicy jest pogotowie ?! Bo mi z okolic Zawadzkiej do mleczarni czasem zajmuje 15 minut, zależy jakie nasilenie ruchu. A gdzie jeszcze do Kownat...

________
Malachit

..jak ma się stać coś złego to nawet dobre warunki pogodowe nic nie dadzą..:(

szkoda to waszego pisania debile

Pomyślcie sobie co teraz przeżywa ta rodzina i przestańcie pisać już na ten temat może to czytają ktoś o tym z was pomyślał?

a z kąt byli ci ludzie?

kaja

Pogotowie było szybko, te czekanie na pomoc i czas się dłuży panowie z ratownictwa medycznego zrobili w 100 % wszystko co mogli przeprasza za ten wpis ale byłem przy tym wypadku i uwierzcie mi jeszcze jestem zdenerwowany jak widziałem to dziecko miała przed sobą całe życie

slawek2330

A z kąt ty się tu wzięłaś kaja?

Z kątowni albo z kątów.

Czytając "z kąt" jako żywo mam przed oczami niedouczone dziecko neo. Smutne to. Jaka przyszłość nas czeka ?

________
Malachit

Nas to nas, ale jaka przyszłość ją czeka?

slawek ma racje!!!!!!!!!!! tylko w Lomzy w nocy potrafia wyc jak to sie spiesza!!!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

do wszystkich którzy tak bardzo się mądrzyli juz wiem z kąt byli ci ludzie to sąsiadka mojej matki.dzięki za kpiny.

kaja

wyrazy współczucia dla rodziny [*]

Dziecko! piszemy "skąd", zamiast "z kąd"!

jantar5555 ale ty jestes glupia wiesniaczko na milano sprzatac!! po dojeniu

Jantar5555 swoją wypowiedzią pokazujesz jakim to ty jesteś "wiesniakiem"..zero poszanowania dla człowieka nawet w tak ogromnym obliczu tragedii. Nawet nie wiesz z jak wielkim "brzmieniem" i poczuciem winy będzie ona musiała żyć. To jest tragedia i ból dla calej rodziny.. Takze zostaw swoje komentarze I wywody na temat kto jaki jest.Myślisz, ze zrobiła to specjalnie ? To był wypadek, nieszczęśliwy wypadek.

Inaczej oglądać i czytać, że coś takiego się wydarzyło, a inaczej gdy wydarzy się to w rodzinie (Mnie akurat dotyczny ta druga sytuacja) Uszanujcie spokój dzieciny,a kara do końca życia nie tylko przed ludźmi, ale i przed samym sobą...

KONIEC TEMATU!...

Wkurzasz mnie...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org