Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pedały |
"w dzisiejszych czasach na złość władzy rządzącej trzeba być pedałem" j urban czy pedały nam zagrażają?? czy domagają sie zbyt wiele dla siebie??? jak powinniśmy sie zachować sie jako naród w czasach gdy kolejne kraje europy legalizują pedalstwo??? i czy nie drażni was widok 2 pedałów całujących sie na ulicy??? napiszcie co o tym wszystkim sądzicie ps powtarzające sie słowo pedał jest nawiązaniem do wypowiedzi urbana a nie przejawem mojej homofobii, nietolerancji czy czegoś w tym stylu:-P daniel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pedały |
a co tutaj napisać ? jak chcą wolności to niech jadą do Holandii! bigi2004
|
|
Ile to już tematów było na ten temat... Mówimy cały czas o tolerancji. A może niech wszyscy wezmą udział w ankiecie odpowiadając na pytanie: Czy jesteś za tym, aby homoseksualiści mogli adoptować dzieci?. Wtedy przekonamy się gdzie leży granica waszej tolerancyjności i jak daleko możecie się posunąć, żeby nie zostać nazwanym nietolerancyjmym i homofobem. czy nie drażni was widok 2 pedałów całujących sie na ulicy??? Mnie osobiście tak. Ale drażnić może wiele rzeczy np. kupy na trawniku :) Jeśli tolerancja = akceptacja, to niestety Ja jestem homofobem. Ale żeby nie było niejasności, nie chodzi o preferencje danej osoby, a o to, co robi. Z drugiej strony mam koleżankę lesbijkę i w żaden sposob mi nie przeszkadzają jej preferencje seksulane. Ale nie można tego porówownac z facetem, który się na Ciebie gapi (zakładając, że jesteś facetem) z myślą... Tutaj wiem, że ona mną nie jest zainteresowana, a nawet jakby była, to mi by to nie przeszkadzało :) Jestem pewien, że większość mężczyzn potrafi zaakceptować (tolerować) lesbijki, ale jeśli chodzi o pedałów to będzie to znikomy procent. Tak samo pewnie jest w drugą stronę :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Markac napisał : Czy jesteś za tym, aby homoseksualiści mogli adoptować dzieci?. ja odpowiadam Stanowczo nie
|
|
Wydaje mi sie, ze bardziej im chodzi nie o adoptowanie dzieci - czemu jestem przeciwny - ale o fakt, by mieli chociaz czesc praw normalnych par. Typu prawo do spadkow, podejmowania decyzji o sposobie leczenia podczas gdy partner/partnerka (bo mowimy o zwiazkach gejow jak i lezbijek) ulegla wypadkowi itp prawa. Tak przynajmniej mi sie wydaje. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Żyj i daj żyć innym! nar
|
|
te wspolne prawa to i bez "ślubu" moga mieć wystarczy zwykle upowaznienie notarialne i po sprawie, ale legalizacja zwiazkow homoseksualnych jest pierwszym krokiem naprzod, bez tej instutucji stoja w miejscu, wolnym zwiazkom nikt nie umozliwi adopcji dzieci, a tak malymi kroczkami beda sie mogli posuwac dalej. Raz jeszcze zaznaczam, ze wszelkie sprawy urzedowe mozna zalatwic notarialnym pelnomocnictwem, nie musial sie zenic z kolezanka, ktora wyjechala za granice zeby opiekowac sie jej mieszkaniem, odbierac poczte, listy polecone, paczki, zalatwiac sprawy w spoldzielni, nawet jak zmarla jej babcia to ja pierwszy odebralem akt zgodu zanim jej rodzina przyjechala do Polski, bo wszystko moglem robic w jej imieniu ukazujac odpowiedni kwit, nawet rozliczenie za ogrzewanie to ja odbieram w spoldzielni, ja zawiesilem w TP telefon... dla mnie to jedna wielka sciema ONI CHCA WIĘCEJ ZWIAZEK TO TYLKO PIERWSZY KROK ..... ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
markac Dobrze to ująłeś. Ja dodałbym dla tych "tolerancyjnych" jeszcze jedno pytanie: Czy chciałbyś(-ałabyś) aby Twojego synka w szkole uczył "pedał"? Chcielibyście aby był wychowawcą Waszego dziecka? raver Tak, im chodzi o część praw, na początek tylko o część, o resztę upomną się potem, jak te podstawowe już zdobędą, wtedy łatwiej uzyskają resztę. Moje zdanie jest takie, że wszelkie wynaturzenia czy przejawy "nienormalności" (w tym kierunku) trzeba leczyć, a nie dawać im przyzwolenia, a nie propagować je w TV, prasie, mediach.... ciekawe komu tak na prawdę na tym zależy? Jak często zastanawiamy się nad wiarygodnością źródła z którego dana informacja padła? Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
Nie znudził się wam jeszcze ten temat? Ptysiu nie bój się Ciebie nie adoptują ;)
|
|
hmmm nie rozumiem. pytasz sie o sklep z czesciami do roweru? ;) w polfroscie kiedys byl i jeszcze obok eljota masz dajcie juz z tymi pedalami spokoj, im wiecej o tym piszecie tym wiecej im reklamy robicie. mniej szumu, mniej zainteresowania. niech sie wala w kaku jesli lubia, ale zadnych zwiazkow partnerskich a tym bardziej adoptowania dzieci zaakceptowac nie bede mogl. phiii 88
|
|
moje pytania do daniela k 1.w czym zagrazaja nam homoseksualisci 2.czego sie domagaja dla siebie i do wszystkich 3.kto widzial calujacych sie homoseksualistow / a nie przeszkadzaja wam pary hetero namietnie sie calujace, gdy stoicie tuz obok/ mimo, ze rzeczownik 'homoseksualista' jest rodzaju meskiego, odnosi sie rowniez do kobiet poza tym istnieje roznica pomiedzy dwoma pojeciami, bardzo tu istotnymi-tolerancja a akceptacja
|
|
Droga bello zapytaj dlaczego facetom nie przeszkadzają całujące się les a przeszkadzają geje, wszak to cały czas homosexualizm !. ________ Malachit
|
|
Mam wstręt zarówno do lesbijek jak i do pedałów. Wywieźć wszystkich tych popaprańców (z ciotiunią Biedroniem na czele) na Madagaskar. Jestem nietolerancyjny? Oh, jak mi przykro. Pozdrawiam
|
|
oj zdrowe tu pojeby zdrowe. Wy widze macie wiekszy problem z samymi sobą niz te pedały. Ha ha ha stanos
|
|
stanos: Oj pedały tu pedały. Widzę, że masz przyjemność z lizania koledze odbytu. "Ha ha ha" Pozdrawiam
|
|
nie powiem spróbuje, jeżeli ty taki znawca pedalskiego życia i pedalskich tematów uważasz to za tak ekscytujące. Tak więc opierając się na opini wybitnego znawcy tematu jakim niewątpliwie jest Mrs rozważe ten sposób spedzania wolnego czasu. Hej ciociu Mrs stanos
|
|
Ja już nie wiem co myslec o homoseksualistach.... Homoseksualiści, feministki i o. Rydzyk to Armagedon dzisiejszych casów.... ...
|
|
jak temat na ktorym trzeba pomyslec to moi ulubieni forumowicze milcza, a jak temat o homoseksualistach to maja pole do popisow. jezeli wynaturzenia powinno sie leczyc to mrs powinien sie zapisac na terapie, bo dla mnie jest to wynaturzenie ze sie nietolruje innych a juz pieprzenie o rzecxzach o ktorych sie nie ma pojecia tym bardziej. pozdrawiam wszystkich
|
|
W Piśmie Świętym homoseksualizm nazwany jest zboczeniem, a "... ci, którzy się takich czynów dopuszczają winni są śmierci". edy
|
|
wierzysz w co chcesz edy, dla mnie pismo swiete to jak powiesci tolkiena, tyle w nich prawdy jak w tym ze jestem czarnoskory :D w bijcie sobie do glowek ze nie wszyscy musza uwazac pismo swiete za wyrocznie, a tak wogle to przestrzegasz dekalogu ? 80% katolikow praktykujacych to pozerzy, wierza bo inni wierza ale juz zyc w wierze katyolickiej i praktykowac to tylko to co im sie podoba no ewentualnie interpretuja to wszystko po swojemu.
|
|
szamac. napisał(a): > 80% katolikow praktykujacych to pozerzy, wierza bo inni wierza > ale juz zyc w wierze katyolickiej i praktykowac to tylko to co > im sie podoba no ewentualnie interpretuja to wszystko po > swojemu. Tak na dobrą sprawę, to niepraktykujący katolik w ogóle nie jest katolikiem, bo żeby nim być to właśnie trzeba praktykować. To takie nowomodne powiedzenie, etykieta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |