Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ocencie swoja prace |
lubie swoja prace czy nie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ocencie swoja prace |
Lubicie, gdybym nie lubil to bym ja rzucil xD
|
|
Moja jest super.
|
|
moja też jest zajebis.ta:):)
|
|
Ja ze swojej to mógłbym wcale nie wychodzić :)
|
|
Póki amelinium jest w cenie to tak gadasz-:)
|
|
Co ty _mały_:) Nie wcinam sie wolnemu niewolnikowi w biznes:):) Ja za miedzią śmigam , mniej grzebania a większa korzyść :)
|
|
Mieć to już poważna sprawa-:)
|
|
Jest tu taki jeden co by chciał a nie może :)
|
|
ja swoja uwielbiam! :D jak przychodze w poniedzialem do pracy tak w piatek dopiero wychodze :P
|
|
maly pracować żeby mieć :-) maruda Pisałeś,żeś sflaczały,a tu popatrzeć tylko..."ja ze swojej mógłbym nie wychodzić"no,no,no:-)) a ja to nienawidzę swojej roboty.haruję jak wół po 6godz.dziennie za marne 8.700pln netto.a fotel taki twardy,że nie idzie wytrzymać.jeszcze chamstwo przyłazi akurat jak kawe piję. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
wolny goń hołotę !!!!!!!!!!!!! Co to umiaru nie maja ? Panu Prezesowi się nie przeszkadza:):) Sekretarkę weź pod siebie będziesz miał miekko:) Ale ja dorabiam na cieciówce :):) Tam trzeba tylko siedzieć , więc sflaczenie jest bardzo wskazane:):)
|
|
|
Ja swoją oceniam na db+ Fotel mógłby być bardziej wygodniejszy..hmm..ergonomia się kłania...albo biurko niższe...telewizor trochę nizej zawieszony - na wysokości wzroku - bo kark mnie boli od ciagłego unoszenia głowy przez 8 godz., podnóżek bardziej miękki bo już mam odciski na piętach..:/ kawa w większych filiżankch bo to co mi serwują to na dwa razy tylko biorę..:/ A, i kolor ścian kazę zmienić na zielony, uspokajający...bo ta szara biel już mnie zaczyna drażnić...:)
|
|
ja swoja lubię, szkoda tylko, że z końcem roku zakład zamkną eh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |