Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ocencie swoja prace |
lubie swoja prace czy nie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ocencie swoja prace |
Lubicie, gdybym nie lubil to bym ja rzucil xD
|
|
Moja jest super.
|
|
moja też jest zajebis.ta:):)
|
|
Ja ze swojej to mógłbym wcale nie wychodzić :)
|
|
Póki amelinium jest w cenie to tak gadasz-:)
|
|
Co ty _mały_:) Nie wcinam sie wolnemu niewolnikowi w biznes:):) Ja za miedzią śmigam , mniej grzebania a większa korzyść :)
|
|
Mieć to już poważna sprawa-:)
|
|
Jest tu taki jeden co by chciał a nie może :)
|
|
ja swoja uwielbiam! :D jak przychodze w poniedzialem do pracy tak w piatek dopiero wychodze :P
|
|
maly pracować żeby mieć :-) maruda Pisałeś,żeś sflaczały,a tu popatrzeć tylko..."ja ze swojej mógłbym nie wychodzić"no,no,no:-)) a ja to nienawidzę swojej roboty.haruję jak wół po 6godz.dziennie za marne 8.700pln netto.a fotel taki twardy,że nie idzie wytrzymać.jeszcze chamstwo przyłazi akurat jak kawe piję. ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
wolny goń hołotę !!!!!!!!!!!!! Co to umiaru nie maja ? Panu Prezesowi się nie przeszkadza:):) Sekretarkę weź pod siebie będziesz miał miekko:) Ale ja dorabiam na cieciówce :):) Tam trzeba tylko siedzieć , więc sflaczenie jest bardzo wskazane:):)
|
|
|
Ja swoją oceniam na db+ Fotel mógłby być bardziej wygodniejszy..hmm..ergonomia się kłania...albo biurko niższe...telewizor trochę nizej zawieszony - na wysokości wzroku - bo kark mnie boli od ciagłego unoszenia głowy przez 8 godz., podnóżek bardziej miękki bo już mam odciski na piętach..:/ kawa w większych filiżankch bo to co mi serwują to na dwa razy tylko biorę..:/ A, i kolor ścian kazę zmienić na zielony, uspokajający...bo ta szara biel już mnie zaczyna drażnić...:)
|
|
ja swoja lubię, szkoda tylko, że z końcem roku zakład zamkną eh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |