Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama |
Witam! Pozwólcie, że się tu troszkę zareklamuję, ale głównie chodzi mi o konstruktywną krytykę ;) Tylu tu znawców, moja kompozycja inspirowana historią Polskiej Husarii http://www.youtube.com/watch?v=2BF_KlWxP_I
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama |
niby fajne ale jakby czegoś mi tam brakuje...hm... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Ale czego? :)
|
|
no właśnie sama za bardzo nie wiem ...:D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Ten kawałek miał budzić emocje, jeśli ktoś zna historię Husarii powinien budzić. Nie budzi...? :P Hah :)
|
|
niezle...ale...hmmmmm zgadzam sie z sun... moze sprobuj cos dodac i moze jakis szybsze tempo tego ale nie za duzo Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Tempo ma być takie jakie jest, załamały mnie dwie obce baby :P Ale dziekuję za opinię :)
|
|
ogolnie muzyka orkiestrowa mi sie podoba tylko to jakies takie smutne bylo..ja rozumiem ze ma to przedstawic historie husarii ale mozna to zrobic w troche szybszym tempie mi sie zdaje i dodac cos...tylko no nie moge okreslic co... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Niezle Zenit :) Swietny pomysl! A u mnie na scianie wisi matejko batory pod pskowem :)
|
|
zenit pytales o zdanie wiec je otrzymales:)) no nie jest ogolnie zle ale... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
nie łam się...przełam się ;D może się nie znamy ale ... cóż chciałeś znać opinie to masz o! :P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Oczywiście, dziękuje bardzo wszystkim za opinie :)
|
|
za duzo trabki mi sie zdaje bylo :P albo ja cos ze sluchem mam nie tak Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
A to nie miało przedstawić historii Husarii, ona jest bardzo bogata a to tylko amatorska muzyka. Husaria mnie inspiruje, niezwykła potęga :)
|
|
Zenit czekam na inne Twe dzieła z niecierpliwością ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dopiero się rozwijam więc spokojnie ;) Dzięki wielkie :)
|
|
Więc działaj działaj ;) Powodzenia "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Jak na początek?-Świetnie:)Dobry pomysł z czasem wszystko dopracujesz!!Powodzenia... Wkurzasz mnie...
|
|
Fajne fajne, Czuć powagę, ale dla mnie za wolno. Pamiętaj że husaria największe wrażenie robiła w pełnym galopie, gdy stalowe skrzydła wydawały metaliczne dźwięki, więc może jakieś przejście i zmiana rytmu na szybszy. Do ataku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogólnie fajnie i świetny pomysł Spróbuj wyrazić takie emocje jak SABATON w kawałku 40 to 1, o obronie Wizny, posłuchaj tego tam czuć powagę i oręż. http://youtu.be/1QL0bXxjqEQ
|
|
Ale Sabaton nie wyprodukował tej muzyki prawda? I tutaj różnica, on wykorzystał czyjś podkład muzyczny do zrobienia filmiku a ja wykorzystałem kilka zdjęć Husarii do położenia na swoją muzykę ;) Bo nie wiem ile osób oceniło muzykę mając świadomość, że ja to skomponowałem ;) Ale przede mną jeszcze lata praktyki, dziękuję serdecznie wszystkim za opinię i rady. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |