środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reklama

Witam!
Pozwólcie, że się tu troszkę zareklamuję, ale głównie chodzi mi o konstruktywną krytykę ;) Tylu tu znawców, moja kompozycja inspirowana historią Polskiej Husarii http://www.youtube.com/watch?v=2BF_KlWxP_I

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reklama

niby fajne ale jakby czegoś mi tam brakuje...hm...

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Ale czego? :)

no właśnie sama za bardzo nie wiem ...:D

"Mimo świata który,
gdzieś na szczycie góry,

Ten kawałek miał budzić emocje, jeśli ktoś zna historię Husarii powinien budzić. Nie budzi...? :P Hah :)

niezle...ale...hmmmmm zgadzam sie z sun...
moze sprobuj cos dodac i moze jakis szybsze tempo tego ale nie za duzo

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Tempo ma być takie jakie jest, załamały mnie dwie obce baby :P Ale dziekuję za opinię :)

ogolnie muzyka orkiestrowa mi sie podoba tylko to jakies takie smutne bylo..ja rozumiem ze ma to przedstawic historie husarii ale mozna to zrobic w troche szybszym tempie mi sie zdaje i dodac cos...tylko no nie moge okreslic co...

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Niezle Zenit :) Swietny pomysl!

A u mnie na scianie wisi matejko batory pod pskowem :)

zenit pytales o zdanie wiec je otrzymales:))
no nie jest ogolnie zle ale...

nie łam się...przełam się ;D może się nie znamy ale ... cóż chciałeś znać opinie to masz o! :P

"Mimo świata który,
gdzieś na szczycie góry,

Oczywiście, dziękuje bardzo wszystkim za opinie :)

za duzo trabki mi sie zdaje bylo :P albo ja cos ze sluchem mam nie tak

A to nie miało przedstawić historii Husarii, ona jest bardzo bogata a to tylko amatorska muzyka. Husaria mnie inspiruje, niezwykła potęga :)

Zenit czekam na inne Twe dzieła z niecierpliwością ;)

"Mimo świata który,
gdzieś na szczycie góry,

Dopiero się rozwijam więc spokojnie ;) Dzięki wielkie :)

Więc działaj działaj ;) Powodzenia

"Mimo świata który,
gdzieś na szczycie góry,

Jak na początek?-Świetnie:)Dobry pomysł z czasem wszystko dopracujesz!!Powodzenia...

Wkurzasz mnie...

Fajne fajne, Czuć powagę, ale dla mnie za wolno.

Pamiętaj że husaria największe wrażenie robiła w pełnym galopie, gdy stalowe skrzydła wydawały metaliczne dźwięki, więc może jakieś przejście i zmiana rytmu na szybszy. Do ataku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ogólnie fajnie i świetny pomysł
Spróbuj wyrazić takie emocje jak SABATON w kawałku 40 to 1, o obronie Wizny, posłuchaj tego tam czuć powagę i oręż.

http://youtu.be/1QL0bXxjqEQ

Ale Sabaton nie wyprodukował tej muzyki prawda? I tutaj różnica, on wykorzystał czyjś podkład muzyczny do zrobienia filmiku a ja wykorzystałem kilka zdjęć Husarii do położenia na swoją muzykę ;) Bo nie wiem ile osób oceniło muzykę mając świadomość, że ja to skomponowałem ;) Ale przede mną jeszcze lata praktyki, dziękuję serdecznie wszystkim za opinię i rady. Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org