Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaką firmę polecacie do budowy domu szkieletowego? |
Pytanie jak w temacie. Jakie firmy polecacie, przed jakimi przestrzegacie? No i dlaczego oczywiście. pozdrawiam Mariusz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaką firmę polecacie do budowy domu szkieletowego? |
Daj ogloszenie a napewno zglosi sie kilka firm z Lomzy. Wiele osob powrocilo z Usa , budowali tam domy szkieletowe ,wiec maja doswiadczenie . Ja pracowalem 4 lata ,to bardzo prosta technologia ,napewno znajdziesz chetnych i odpowiedzialnych fachowcow
|
|
domus u pana A Krajewskiego
|
|
Ja polecam Rustoal z Zawad - znam ich prace pod kątem domu z drewna - o jaki Ci dokładnie chodzi nie wiem - cenowo mogą wypaść gorzej niz inni chociaz nie wiem ale, zero problemów wszystko w terminie na świetnych materiałach,kasa platna po odbiorze poszczegolnych etapów. Mija 2 rok i z domem nic się nie dzieje. No i najważniejsze nie zawracaja inwestorowi pierdołami głowy podczas budowy.
|
|
Nie chcę dawać ogłoszenia, bo chodzi mi o opinie ludzi, którzy już korzystali z usług konkretnych firm, żeby powiedzieli, czy są zadowoleni z ich usług, czy lepiej omijać firmę szerokim łukiem. A firma Rustoall jest chyba z Giełczyna, a nie z Zawad. Mariusz
|
|
pytanie jak się sprawdza "kanadyjka" w naszym klimacie, jeśli ktoś mieszka proszę o opinie Ich bin fur Berlin...
|
|
Proszę bardzo czarno na białym: http://pl.canadasystem.eu/
|
|
Rozumiem P@wcio, że tę firmę polecasz? Masz z nią jakieś doświadczenia? Mariusz
|
|
Nie pamiętam nazwy firmy, ale Panowie maja na prawdę duże doświadczenie w budowie domów szkieletowych za granicą i zjedli na tym zęby: 1. 691 368 430 2. 507 150 432
|
|
Kitejumper, czy budowałeś z tą firmą, czy tylko ze słyszenia o nich wiesz? Znasz kogoś, kto mieszka w domu przez nich wybudowanym? Mariusz
|
|
robiłem im kiedyś stronę www - aktualnie nie opłacona domena.. :( Mieli b. dużo realizacji w Polsce i za granicą.. Jak zadzwonisz to pokażą Ci swoje domy i lokalizacje, porozmawiasz z właścicielami...
|
|
Kwinto jak się mieszka?
|
|
Mogę polecić Zdzisława Góralczyka z Małego Płocka. Buduje szybko, solidnie i nie wymaga nadzoru.
|
|
U mnie wykonawcą była firma Wikpol z Wieliczki. Wybudowali mi super piękny dom z bali syberyjskich. Wykazali się pełnym profesjonalizmem i dogłębną znajomością swojej branży, a całą inwestycję przeprowadzili wzorowo i w terminie. Warto z ich usług skorzystać.
|
|
Canada System wybudowała w tym roku tylko w naszych okolicach 2 domy.Jeden na końcu Kalinowa naprzeciwko domu pani prokurator obok stoi dom do zburzenia a drugi z tego co mi wiadomo to na zdrojowej tam gdzie działki były do sprzedania. Podjedz i zapytaj inwestorów jak się mieszka i czy wszystko było ok.
|
|
Jeśli zależy Wam na czasie, dobrze jest zastanowić się nad budową domu z keramzytu - świetna technologia, która znacznie skraca czas budowy. Można dopasować do tego każdy projekt, Trzeba pamiętać tylko planując wnętrza, że ściany z keramzytu są cieńsze od murowanych i dojdzie nam trochę przestrzeni w domu, jednak niektóre ściany mogą się skrócić/wydłużyć o 10cm przy załamaniu ściany, więc jeżeli planujecie np wyspę kuchenną między oknem a początkiem wykusza, to możliwe że będzie musiała być ona nieco płytsza, jeżeli nie przesuniecie okna. Jeśli chodzi o firmę to polecam kontakt z nimi: [ul=https://greenhomes.pl/]https://greenhomes.pl/ Powinni stworzyć wycenę.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |