Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PH Konrad |
Witam, mam pytanie czy znacie tą firmę PH Konrad? moze ktoś tam pracował w biurze lub administracji? Jaka jest tam atmosfera, zarobki itp pomóżcie KatPat
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PH Konrad |
POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI ŻYCZĘ.....
|
|
powodzenia i wytrwałości trzeba w każdej firmie i na każdym stanowisku. Czy mógłbyś jankeson sprecyzować swoją wypowiedź?
|
|
Też słyszałam, że praca na dużym ciśnieniu i często zmieniają się Panie w biurze więc to chyba nie najlepiej świadczy o tej firmie..
|
|
Nie najlepszy to jest zapach w tej firmie. A po za tym jest ok!!
|
|
haha
|
|
oj o Konradzie można by było książkę napisać skoro sie tak tam panie zmieniają to chyba to o czymś świadczy sami sobie dopowiedzcie Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
nie polecam. pracowałem tam prawie pół roku. pani hania jest nawet ok ale boss ? lepiej nie mówić. lepiej obym go nie spotkał bo nie ręczę za siebie. ludzie którzy tam pracują to judasze(są wyjątki). lepie puszki zbierać niż tam robić :) :)
|
|
Pracuję w Konradzie już jakiś czas i dziwią mnie podobne komentarze. Ludzie w biurze są życzliwi, wynagrodzenie ok, a szef jak to szef - potrafi być nieprzyjemny i ma specyficzne poczucie humoru, ale ogólnie jest w porządku i dba o pracowników. Jak na łomżyńskie warunki, nie ma co narzekać. Pracy bardzo dużo, ale przynajmniej czas szybko leci i się nie dłuży ;) Polecam!
|
|
Widzę że dział piaru bardzo dobrze działa :) Ja uważam że w dzisiejszych czasach nie ma co wybrzydzać jeśli chodzi o pracę. Nie ma jej w nadmiarze.
|
|
a mój mąż pracuje tam już kilka lat i nie narzeka,płaca rewelacja i złego słowa o szefie nie powie.pozdrowienia kaja
|
|
tam same świnie! smród jak cholera! ale jak lubisz taką atmosferę to polecam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |