Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kredyt dla firm |
witam,mam problem z dostaniem kredytu w bankach, ponieważ za krotko prowadzę działalność i mam stratę.co mam robić, proszę o pomoc. już nie mam pomysłu, może ktoś miał podobny problem.pozdrawiam,czekam na info. kxx
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kredyt dla firm |
a probowales w idea banku?tam dostaniesz nawet gdy firma jest zarejestrowana 1 dzien Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
legionów 40, pytaj o pana Marcina Mioduszewskiego onaion
|
|
Biorąc pod uwagę Twoj nick toi Idea Bank nie pomoże.
|
|
to będzie ciężko chyba tylko prowident pomoże
|
|
Zapraszam do kontaktu: 603 839 521
|
|
Możesz zobaczyć w https://kredyt123.pl/. Tam powinieneś dostać kredyt dla firm. Mają minimum formalności a wstępna decyzja w 5 min. Duże sumy kredytu na długi okres. Oprocentowanie też nie takie duże, bo 8,7%. Sprawdź, może się uda.
|
|
Warto wcześniej skorzystać z porównywarek kredytowych...
|
|
Kredyty: - gotowkowe - hipoteczne - konsolidacyjne - inwestycyjne - kredyty samochodowe +leasing - faktoring - prywatne pozyczki pod zastaw Wyslij mail zgłoszeniowy podajac kwote kredytu . Biuro Kredytowe signum@opoczta.pl
|
|
Wiele banków w jednym miejscu, bez opłat pośredniczych. Przy gorszej historii w bazach typu BIK, BIG - pożyczki poza bankowe. Polecam biuro Multi Sfera Łomża ul. Długa 1(budynek starego Jantara) Telefon kontaktowy: 603 839 521
|
|
A nie wygodniej skorzystać z usług profesjonalnych doradców finansowych? Ja tak zawsze robię i odkąd nawiązałam współpracę z Probotas Finance to nie narzekam. Jeśli masz już jakieś kredyty to pomogą Ci z konsolidacją, a jeśli chcesz kolejny kredyt - to z pewnością też coś doradzą. Tutaj http://www.probitasfinance.pl/pl/start/ masz namiary na nich.
|
|
Ja sprawdziłam ofertę, która została wspomina, to znaczy kredyt123.pl i nawet udało mi się wyszukać różne pozytywne opinie na ich temat w sieci. Na jednym z forów znalazłam nawet informację, że są już na rynku kilkanaście lat, może ktoś z Was to potwierdzić? Bo jeśli tak jest, to naprawdę firma musi mieć wielu zadowolonych klientów, w końcu jak wiadomo nie jest to łatwa branża do utrzymania przez tyle lat.
|
|
Może uda Ci się wziąć pożyczkę na stronie https://finai.pl/odbierz-720pln/ Wszystko na korzystnych warunkach, a z okazji promocji możesz odebrać sobie 720 złotych, jeśli tylko będziesz pierwszą z 500 osób, które na taką pożyczkę się zdecydują.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |