Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fajki u ruskich |
Kilka słów do tematu. Ludzie dziękują najwyższemu, że są Rosjanie i paczka papierosów kosztuje 6-7 złotych. A kto chce palić to i tak będzie palił.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fajki u ruskich |
no Ja napewno nie chcem.
|
|
fajki ? to ścierwo z dodatkiem zmielonych butelek ;)
|
|
niewielka to kalkulacja... to już lepiej polskie palić :D a najlepiej wcale...;)
|
|
Jak jest ktoś chętny, by spróbować rzucić palenie to mogę wysłać na meila e-booka Allena Carrego "Jak skutecznie rzucić palenie". A nóż komuś zachce się powalczyć z nałogiem i nawet go pokonać... Ja nie palę puki co 4 miesiące, a wcześniej smoliłem ponad pakę dziennie :)
|
|
Nie tykajcie tych ruskich jak chcecie pociągnąć troche na tym świecie jeżeli się truć to tylko naszymi ,można smiało powiedzieć w cudzysłowiu że są"zdrowsze" od tych radzieckich ,Produkt dobry bo Polski.
|
|
|
jedrulas jak mozesz to podrzuc mi na maila ten ebooka moze to podziala Dzieki. email: olaf8627@wp.pl
|
|
u nas strajk tych wszystkich, ktorzy sprzedaja fajki
|
|
arabski, kiedyś palił mińska. I w sumie nic nie czułem, więc podumałem sobie, że ruskie też nie chcą się nawzajem powybijać i fajki dobre robią. Chyba, że do nas na przemyt trute walą...
|
|
*paliłem
|
|
Dokładnie, lepiej nie palić w ogóle niż brać się za to ruskie ścierwo. Jeżeli się truć to czymś konkretnym lub w ogóle.
|
|
Koziołki to dopiero były katiusze paliłeś a tu z fajka strzelało i się iskrzyło ale to były czasy jak za paczkę płaciło się 3zł wtedy był jakiś sens a nie jak teraz 7 zł za czerwoną śmierć .
|
|
jedrulas jak mozesz to podrzuc mi na maila ten ebooka moze to podziala Dzieki. email: rollintomek@interia.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |