czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fajki u ruskich

Kilka słów do tematu. Ludzie dziękują najwyższemu, że są Rosjanie i paczka papierosów kosztuje 6-7 złotych. A kto chce palić to i tak będzie palił.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fajki u ruskich

no Ja napewno nie chcem.

fajki ? to ścierwo z dodatkiem zmielonych butelek ;)

niewielka to kalkulacja... to już lepiej polskie palić :D a najlepiej wcale...;)

Jak jest ktoś chętny, by spróbować rzucić palenie to mogę wysłać na meila e-booka Allena Carrego "Jak skutecznie rzucić palenie".

A nóż komuś zachce się powalczyć z nałogiem i nawet go pokonać...

Ja nie palę puki co 4 miesiące, a wcześniej smoliłem ponad pakę dziennie :)

Nie tykajcie tych ruskich jak chcecie pociągnąć troche na tym świecie jeżeli się truć to tylko naszymi ,można smiało powiedzieć w cudzysłowiu że są"zdrowsze" od tych radzieckich ,Produkt dobry bo Polski.

arabski
super to Ująłeś"...chcecie pociągnąć troche na tym świecie..." :-)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

jedrulas jak mozesz to podrzuc mi na maila ten ebooka moze to podziala Dzieki. email: olaf8627@wp.pl

u nas strajk tych wszystkich, ktorzy sprzedaja fajki

arabski, kiedyś palił mińska. I w sumie nic nie czułem, więc podumałem sobie, że ruskie też nie chcą się nawzajem powybijać i fajki dobre robią. Chyba, że do nas na przemyt trute walą...

*paliłem

Dokładnie, lepiej nie palić w ogóle niż brać się za to ruskie ścierwo. Jeżeli się truć to czymś konkretnym lub w ogóle.

Koziołki to dopiero były katiusze paliłeś a tu z fajka strzelało i się iskrzyło ale to były czasy jak za paczkę płaciło się 3zł wtedy był jakiś sens a nie jak teraz 7 zł za czerwoną śmierć .

jedrulas jak mozesz to podrzuc mi na maila ten ebooka moze to podziala Dzieki. email: rollintomek@interia.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org