poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rety! mechanik do opla vectry!!

ale , ktoremu by sie chcialo spojrzec i poszperac a nie tylko to co ja widze i slysze!!!!dzieki za info - wiem ,ze temat byl ale jego odkopac??:)))

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rety! mechanik do opla vectry!!

Korczaka 3 jedź porozmawiaj z gościem.... ja jestem zadowolony z jego usług...

jezu ! w ktorej czesci Lomzy ta ulica?

Katon

Radek tel.503080175 naprzeciwko Urzedu Skarbowego ul.Polowa

vectra może być z 1999 i 2010 a to już zupełnie inna bajka jeżeli chodzi o mechaników.

jedz do Ostrołęki do serwisu ceny maja podobne jak mechanicy Łomżyńscy a nawet taniej jest teraz promocja na części i robociznę mój mechanik za robociznę krzyknął 500 zł a w Ostrołęce wzięli 270 zł, części w Łomży 650 zł w Ostrołęce oryginały opla za 750 zł.

Igusia

znika prad!!!!!!!! z kolumny kierowniczej - jak rabne maska odrazu jest:))) wiec cos nie tak?!!!! glosno pracuje i jak ciut teraz!!! zimno to miauczy jak kot!!!!!!!! a co bedzie zima?? eee. tam np. wrzesien??!!!!!!!! masakra!!!!!!!!!

Katon

podjedz do tego chlopaczka co ma tam przy starej elektrowni :)

Ja26 dokladnie! prosze! bo naprawde mam sytuacje podbramkowa!

Katon

aha z elektryką to Pana Wojtka na Kraskę udaj się....musisz wjechać z ulicy Poznańskiej na Kraskę i skręcić po około kilometrze w lewą.... jest to drugie skrzyżowanie....aż za DHL i szybami na Krasce

Polecam mechanika - nie wiem dokładnie jaka to ulica - jak sie wjeżdza od Warszawy, przy BP w lewo i zaraz po lewej będziesz miał mechanika. Byłem tam co prawda z Astra III ale to wszystko Opel. Bujałem się po elektrykach w Warszawie to mi kazali zostawić na dzień, albo wcale się nie chcieli podjąć. U nich podjechałem od razu podpieli komputer i kazali byc na 17 ( przyjechałem o 15 ). Koszt niewielki i wszystko działa.

A może trzeba wymienić wkład????????znajdujący się między kierownicą ,a fotelem.

witam ja polecam do elektryki to jak się jedzie kierunek Ostrołęka przed Fadomem skręcić w lewo w kierunku tych dużych kominów . Raz tam byłam i mi pomogli . Najlepszy mechanik jest na Sikorskiego za Wieżą Ciśnień .Od lat właśnie tylko tam naprawiam swoje auta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org