Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rety! mechanik do opla vectry!! |
ale , ktoremu by sie chcialo spojrzec i poszperac a nie tylko to co ja widze i slysze!!!!dzieki za info - wiem ,ze temat byl ale jego odkopac??:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rety! mechanik do opla vectry!! |
Korczaka 3 jedź porozmawiaj z gościem.... ja jestem zadowolony z jego usług...
|
|
jezu ! w ktorej czesci Lomzy ta ulica? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Radek tel.503080175 naprzeciwko Urzedu Skarbowego ul.Polowa
|
|
vectra może być z 1999 i 2010 a to już zupełnie inna bajka jeżeli chodzi o mechaników.
|
|
jedz do Ostrołęki do serwisu ceny maja podobne jak mechanicy Łomżyńscy a nawet taniej jest teraz promocja na części i robociznę mój mechanik za robociznę krzyknął 500 zł a w Ostrołęce wzięli 270 zł, części w Łomży 650 zł w Ostrołęce oryginały opla za 750 zł. Igusia
|
|
znika prad!!!!!!!! z kolumny kierowniczej - jak rabne maska odrazu jest:))) wiec cos nie tak?!!!! glosno pracuje i jak ciut teraz!!! zimno to miauczy jak kot!!!!!!!! a co bedzie zima?? eee. tam np. wrzesien??!!!!!!!! masakra!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
podjedz do tego chlopaczka co ma tam przy starej elektrowni :)
|
|
Ja26 dokladnie! prosze! bo naprawde mam sytuacje podbramkowa! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
aha z elektryką to Pana Wojtka na Kraskę udaj się....musisz wjechać z ulicy Poznańskiej na Kraskę i skręcić po około kilometrze w lewą.... jest to drugie skrzyżowanie....aż za DHL i szybami na Krasce
|
|
Polecam mechanika - nie wiem dokładnie jaka to ulica - jak sie wjeżdza od Warszawy, przy BP w lewo i zaraz po lewej będziesz miał mechanika. Byłem tam co prawda z Astra III ale to wszystko Opel. Bujałem się po elektrykach w Warszawie to mi kazali zostawić na dzień, albo wcale się nie chcieli podjąć. U nich podjechałem od razu podpieli komputer i kazali byc na 17 ( przyjechałem o 15 ). Koszt niewielki i wszystko działa.
|
|
A może trzeba wymienić wkład????????znajdujący się między kierownicą ,a fotelem.
|
|
witam ja polecam do elektryki to jak się jedzie kierunek Ostrołęka przed Fadomem skręcić w lewo w kierunku tych dużych kominów . Raz tam byłam i mi pomogli . Najlepszy mechanik jest na Sikorskiego za Wieżą Ciśnień .Od lat właśnie tylko tam naprawiam swoje auta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |