Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile kasy pobiera wam bank zprowadzenie rachunku..? |
chodzi ile co miesiąc wam pobiera?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile kasy pobiera wam bank zprowadzenie rachunku..? |
5 zł :)
|
|
KB - 0 zł jesli dokonasz 5 płatności kartą w m-cu, 5 zł jeśli tych płatności nie dokonasz
|
|
1zl
|
|
o zł za prowadzenie ;p 5 zł pobierają jedynie za karte do bankomatu :) a jeżeli dokonam 5 płatności kartą w miesiącu 0 zł :P Mam konto w PkO dla młodych, na innych pewnie jest inaczej :P
|
|
O to musze chyba się przenieść...b.często płacę kartą a pobierają i tak co miesiąc 6,90 A za użytkowanie karty? Mi biorą 24zł ..... 0_0
|
|
A mi nic nie pobierają, nawet za kartę, bo sobie tej karty nie aktywowałem :)
|
|
Ja mam w PKO SA. Za prowadzenie nic nie place. Jesli zaplace co najmniej 4 razy w miesiacu karta- pobieraja ode mnie 99 gr. Jezeli mniej niz 4 razy to 1.98zl. A do przelewow mam drugie konto tez w PKO SA, za ktore nic nie place- i bez zadnych warunkow. Dostep do konta z netu za free i do tego w jednym miejscu moge podgladac oba konta. Generalnie polecam, bo tanio. Ale odradza, tym, ktorzy nie maja cierpliowsci do stania w kolejkach do kas bankowych ;) Pozdrawiam!
|
|
Przepraszam, wprowadziłam w błąd. Za prowadzenie konta nie płacę nic, za kartę 5 zł/mies. Mam wszystkie bankomaty za free, więc nie muszę się martwić i biegać po całym mieście, żeby znaleźć swój. Przelewy przez internet również nic mnie nie kosztują. Mogę wspomnieć również, że połowa środków na moim koncie w nocy przechodzi na lokatę i tam sobie pracuje. Rano wszystko wraca na miejsce. :) Długo szukałam banku, który wyjdzie klientowi na przeciw i znalazłam. Alior :)
|
|
Alior Sync - 0 zł za konto, 0 zł za kartę (bez żadnych warunków), 0 zł wypłaty ze wszystkich bankomatów, do tego 5% cashbacku za zakupy w necie. Jak ktoś w dzisiejszych czasach płaci choć złotówkę za prowadzenie konta to jest chyba niespełna rozumu, albo ma za dużo kasy.
|
|
alior bank 5 zł
|
|
a ja mam w PKO BP... chyba muszę zmienić...;/
|
|
zdecydowanie Alior Bank.
|
|
13,99
|
|
Polecam ING - wszystko za FREE :) + darmowe konto oszczędnościowe „Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności” - Albert Einstein
|
|
Posiadam konto w Deutsche Banku. Wszystko za zero. Wiele bankomatów. A przy częstych wyjazdach poza granice Polski można w pozostałych krajach znaleźć ich oddziały i bezpłatne bankomaty.
|
|
klimen - w Deutsche owszem wszystko za darmo pod warunkiem, że co miesiąc zrobisz operacje kartą na min. 100 zł, inaczej doliczają kasę za kartę. Wiem, bo sama mam tam konto. I jeszcze jeden minus - nie bardzo podoba mi się ich strona internetowa, jest mało intuicyjna, ciężko coś tam znaleźć, ciężko zrobić przelew. No mi się nie podoba. Inne banki mają lepsze strony.
|
|
zielona_biedronka mylisz się. W Deustche Banku nie trzeba żadne min. 100 zł. Wystarczy jakakolwiek operacja, możesz iść i raz w miesiącu wyjąć 20 zł z bankomatu i nie ponosisz już opłaty za kartę.
|
|
Deutsche Bank, Alior Bank, Amber Gold? Wszystkie te nazwy źle mi się kojarzą i brzmią złowrogo...
|
|
alior sync
|
|
po aferze ze złodziejami w parabanku Amber Gold wolę jednak zostać w PKO BP .......:)))
|
|
m Bank 0 zl za prowadzenie konta, za karte kiedys bylo tez 0 zl ale teraz jest 2, mamy konto internetowe takze mozna dokonywac wplat siedzac w domu, przelewy 0zl. Problem jest tylko z zalatwieniem konta, bo w Lomzy nie ma oddzialu, trzeba dzwonic, podawac dane przez tel a pozniej czekac na umowe az kurier przywiezie, podpisac itp itd:-) ale warto! PL
|
|
pko 6,90 pekao24 0zł :) nie no taaaaaaa
|
|
Quentin - masz rację - banki mi się pomyliły. Faktycznie w Deutsche wystarczy jedna operacja kartą na miesiąc. Jednak nawet o tym trzeba jednak pamiętać. To w mBanku trzeba zrobić operacje na 100 zł, żeby nie płacić za kartę. Ja jednak polecam Alior Sync - założenie konta jest niesamowicie proste, nie ma żadnych kruczków, warunków i ograniczeń. To konto mi się najbardziej podoba.
|
|
mbank, alior jest gorszy ma wiecej oplat ukrytych:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |