piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ile kasy pobiera wam bank zprowadzenie rachunku..?

chodzi ile co miesiąc wam pobiera?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ile kasy pobiera wam bank zprowadzenie rachunku..?

5 zł :)

KB - 0 zł jesli dokonasz 5 płatności kartą w m-cu, 5 zł jeśli tych płatności nie dokonasz

1zl

o zł za prowadzenie ;p 5 zł pobierają jedynie za karte do bankomatu :) a jeżeli dokonam 5 płatności kartą w miesiącu 0 zł :P

Mam konto w PkO dla młodych, na innych pewnie jest inaczej :P

O to musze chyba się przenieść...b.często płacę kartą a pobierają i tak co miesiąc 6,90
A za użytkowanie karty? Mi biorą 24zł ..... 0_0

A mi nic nie pobierają, nawet za kartę, bo sobie tej karty nie aktywowałem :)

Ja mam w PKO SA. Za prowadzenie nic nie place. Jesli zaplace co najmniej 4 razy w miesiacu karta- pobieraja ode mnie 99 gr. Jezeli mniej niz 4 razy to 1.98zl. A do przelewow mam drugie konto tez w PKO SA, za ktore nic nie place- i bez zadnych warunkow. Dostep do konta z netu za free i do tego w jednym miejscu moge podgladac oba konta. Generalnie polecam, bo tanio. Ale odradza, tym, ktorzy nie maja cierpliowsci do stania w kolejkach do kas bankowych ;)
Pozdrawiam!

Przepraszam, wprowadziłam w błąd. Za prowadzenie konta nie płacę nic, za kartę 5 zł/mies. Mam wszystkie bankomaty za free, więc nie muszę się martwić i biegać po całym mieście, żeby znaleźć swój. Przelewy przez internet również nic mnie nie kosztują. Mogę wspomnieć również, że połowa środków na moim koncie w nocy przechodzi na lokatę i tam sobie pracuje. Rano wszystko wraca na miejsce. :) Długo szukałam banku, który wyjdzie klientowi na przeciw i znalazłam. Alior :)

Alior Sync - 0 zł za konto, 0 zł za kartę (bez żadnych warunków), 0 zł wypłaty ze wszystkich bankomatów, do tego 5% cashbacku za zakupy w necie.

Jak ktoś w dzisiejszych czasach płaci choć złotówkę za prowadzenie konta to jest chyba niespełna rozumu, albo ma za dużo kasy.

alior bank 5 zł

a ja mam w PKO BP... chyba muszę zmienić...;/

zdecydowanie Alior Bank.

13,99

Polecam ING - wszystko za FREE :) + darmowe konto oszczędnościowe

„Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności” - Albert Einstein

Posiadam konto w Deutsche Banku. Wszystko za zero. Wiele bankomatów. A przy częstych wyjazdach poza granice Polski można w pozostałych krajach znaleźć ich oddziały i bezpłatne bankomaty.

klimen - w Deutsche owszem wszystko za darmo pod warunkiem, że co miesiąc zrobisz operacje kartą na min. 100 zł, inaczej doliczają kasę za kartę. Wiem, bo sama mam tam konto. I jeszcze jeden minus - nie bardzo podoba mi się ich strona internetowa, jest mało intuicyjna, ciężko coś tam znaleźć, ciężko zrobić przelew. No mi się nie podoba. Inne banki mają lepsze strony.

zielona_biedronka mylisz się. W Deustche Banku nie trzeba żadne min. 100 zł.
Wystarczy jakakolwiek operacja, możesz iść i raz w miesiącu wyjąć 20 zł z bankomatu i nie ponosisz już opłaty za kartę.

Deutsche Bank, Alior Bank, Amber Gold?
Wszystkie te nazwy źle mi się kojarzą i brzmią złowrogo...

alior sync

po aferze ze złodziejami w parabanku Amber Gold wolę jednak zostać w PKO BP .......:)))

m Bank 0 zl za prowadzenie konta, za karte kiedys bylo tez 0 zl ale teraz jest 2, mamy konto internetowe takze mozna dokonywac wplat siedzac w domu, przelewy 0zl. Problem jest tylko z zalatwieniem konta, bo w Lomzy nie ma oddzialu, trzeba dzwonic, podawac dane przez tel a pozniej czekac na umowe az kurier przywiezie, podpisac itp itd:-) ale warto!

PL

pko 6,90 pekao24 0zł :)

nie no taaaaaaa

Quentin - masz rację - banki mi się pomyliły. Faktycznie w Deutsche wystarczy jedna operacja kartą na miesiąc. Jednak nawet o tym trzeba jednak pamiętać.

To w mBanku trzeba zrobić operacje na 100 zł, żeby nie płacić za kartę.

Ja jednak polecam Alior Sync - założenie konta jest niesamowicie proste, nie ma żadnych kruczków, warunków i ograniczeń. To konto mi się najbardziej podoba.

mbank, alior jest gorszy ma wiecej oplat ukrytych:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org