Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyborcza: Miasto nie pomogło. Pomógł dobry człowiek |
no toż na nagrody by zabrakło, WSTYD!!! onaion
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyborcza: Miasto nie pomogło. Pomógł dobry człowiek |
Miasto bierze i daje tylko swoim urzędnikom, za ciężką ich pracę np. przy pomocy takiemu człowiekowi;p A gdyby z tych tysięcy co rozdali na nagrody zrobili zrzutkę raz na parę lat to chyba by i z głodu nie poumierali. Jak sądzicie, chyba, że mają pensyjki głodowe.
|
|
no bo na h*j pomagac komus naprawde potrzebujacemu jak taka kolejka patologii (czyt.alkoholikow) tez czeka na mieszkania za ktore i tak nie beda placic Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ale znów jesteśmy sławni - piszą o nas.
|
|
Wielki szacunek dla tego "dobrego człowieka"
|
|
tak, i niech mu się szczęści :) onaion
|
|
wstyd dla miasta, ale cóź oni muszą działać zgodnie z przepisami.... wielki szacunek dobry człowieku
|
|
Jestem trochę ostrożniejszy w ocenie "miasta". Najpierw trzeba by sprawdzić ile w ogóle w Łomży jest mieszkań komunalnych. Pamiętajmy, iż spora grupa takich mieszkań mieściła się w budynkach, które zwrócono dawnym właścicielom. W większości miast mieszkania komunalne mieszczą się również w większości w tzw. starym budownictwie. Gdzie jest dużo takich mieszkań , są również możliwości ich przydziału, zamian itd. Można oczywiście budować nowe domy , ale tradycyjnie kosztem dróg, remontów no i jeszcze nie wiem czego...A jeśli chodzi o dobrego człowieka, to rzeczywiście jest dobry, nie przeczę, a do tego - bogaty. Mnie nie stać by było na kupno komuś nowego mieszkania....nawet gdybym bardzo chciał.
|
|
a dla nie wiedzących gdzie szukać informacji dokładnych podaję link; http://www.nie-pelnosprawni.pl/index.php/ciekawostki/dramatyczne-historie/2918-lomza-bez-godnosci-na-8-pietrze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |