poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyborcza: Miasto nie pomogło. Pomógł dobry człowiek

no toż na nagrody by zabrakło, WSTYD!!!

onaion

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyborcza: Miasto nie pomogło. Pomógł dobry człowiek

Miasto bierze i daje tylko swoim urzędnikom, za ciężką ich pracę np. przy pomocy takiemu człowiekowi;p A gdyby z tych tysięcy co rozdali na nagrody zrobili zrzutkę raz na parę lat to chyba by i z głodu nie poumierali. Jak sądzicie, chyba, że mają pensyjki głodowe.

no bo na h*j pomagac komus naprawde potrzebujacemu jak taka kolejka patologii (czyt.alkoholikow) tez czeka na mieszkania za ktore i tak nie beda placic

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Ale znów jesteśmy sławni - piszą o nas.

Wielki szacunek dla tego "dobrego człowieka"

tak, i niech mu się szczęści :)

onaion

wstyd dla miasta, ale cóź oni muszą działać zgodnie z przepisami.... wielki szacunek dobry człowieku

Jestem trochę ostrożniejszy w ocenie "miasta". Najpierw trzeba by sprawdzić ile w ogóle w Łomży jest mieszkań komunalnych. Pamiętajmy, iż spora grupa takich mieszkań mieściła się w budynkach, które zwrócono dawnym właścicielom. W większości miast mieszkania komunalne mieszczą się również w większości w tzw. starym budownictwie. Gdzie jest dużo takich mieszkań , są również możliwości ich przydziału, zamian itd. Można oczywiście budować nowe domy , ale tradycyjnie kosztem dróg, remontów no i jeszcze nie wiem czego...A jeśli chodzi o dobrego człowieka, to rzeczywiście jest dobry, nie przeczę, a do tego - bogaty. Mnie nie stać by było na kupno komuś nowego mieszkania....nawet gdybym bardzo chciał.

a dla nie wiedzących gdzie szukać informacji dokładnych

podaję link;

http://www.nie-pelnosprawni.pl/index.php/ciekawostki/dramatyczne-historie/2918-lomza-bez-godnosci-na-8-pietrze

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org