poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ortopeda w Łomży - napewno nie pomoże!

Szanuje lekarzy ze wzgledu na trud zdobycia zawodu oraz jego renome. Niestety niektorzy nie podchodza powaznie do pacjentow dlatego nie mozna ich polecac!

I tak tez nie polecam ortopedow lomzynskich jezeli masz problem z kolanem.

Na poczatku przepisza smieszne tabletki/ zastrzyki pozniej wcisna rehabilitacje badz wsadza noge w gips i bujaj sie czlowieku! Na nic mowienie ze zalezy na czasie. Nie ma zadnych checi wytlumaczenia mozliwosci leczenia badz wogoly zdiagnozowania problemu. Bo przeciez jak dotknie kolana i nie boli to o co chodzi?!

Nastepnie jak czlowiek sam wpadnie na pomysl rezonansu lub usg to jego wynik zostanie skomentowany ze bez wiezadla mozna zyc - po co Panu biegac czy skakac w wieku powiedzmy 20 lat ?! Kilka innych dolegliwosci [lakatki, torbiel, wysiek] tez mozna rzucic w niepamiec!

NIE POLECAM!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ortopeda w Łomży - napewno nie pomoże!

z kolanem to do dr. Kruszewskiego w Wys. Maz. na pewno pomoże

albo do dr n med. Mazurkiewicza do Białegostoku, tez bardzo dobry ortopeda

Kleofasy juz dawno do tego doszlem:)

.

Nie zgodzę się- Dr Siwik uratował mi kolano.

niestety zgadzam się w 100%. w wieku 16 lat skręciłam kolano- gips 4 tyg rehabilitacji 0. Po niespełna roku znów to samo z tym, że chyba poważniej bo po kolejnym miesiącu w gipsie nastąpił zanik mięśnia i rzepka "uciekała" non stop. Po kolejnym roku ortopedzi stwierdzili, że niezbędny jest zabieg- jakieś tam naprawianie wiezadeł- miesiąc gipsu łącznie z kostką, zero stawania na nodze a potem rehabilitacja około miesiąca i co???? I nic....Spiepszyli mi kolano na amen...Pare misięcy później znów skręcenie a po 10 latach wygląda to tak, że mam zanik mięśnia, rzepka zmienia położenie przy KAŻDYM zgięciu kolana nie wspominając o koszmarnej bliźnie przez całe kolano. Wątpię, że w moim przypadku i Kruszewski pomoże....

Z chorym kolanem najlepiej do Warszawy do mgr reh. Macieja Piechoty. na znanylekarz.pl itp. mozna poczytac opinie.

www.oferta.omsignum.pl/mariannaparzych

Idź prywatnie to inaczej patrzą na problem $$$$$$

nie zgadzam się z wypowiedziami wyżej, wielokrotnie miałam połamane kości, przetrącone kolana i w Łomży są ortopedzi, którzy udzielą fachowej pomocy, nie oceniajcie wszystkich jedną miarą

Agatko, nie załamuj się jedz prywatnie do dr. Kruszewskiego na pewno będzie dobrze

Agatka

Mysle ze Kruszewski ci pomoze. Jak interesuje Cie cokolwiek zwiazanego z wizytami, zabiegiem itp... to pytaj!

buebuebue

owszem jak masz cos zlamanego to Ci chetnie wsadza w gips

na sprawach poza zlamaniem otwartym kompletnie sie nie znaja albo nie chca

No i niechcący pochwaliłeś łomżyńskich ortopedów. W końcu.

Wiem, że to wyjątkowo zdolny lekarz, bo "naprawiał" kolana siatkarkom, piłkarzom itd. i robił to bardzo skutecznie no ale moje kolano byłoby chyba dla niego prawdziwym wyzwaniem :) Fakt- trochę mojej w tym winy, że nie zadbałam o to wcześniej ale teraz to już chyba "ciut" za późno....

wolalbym sprobowac niz kustykac...

a co cie to kosztuje? raptem 100 czy 200 zl za pewne informacje - grosze!

Mniejszy

Gdybys sie postaral to wyczytalbys w mojej wypowiedzi nutke ironii

Przy zlamaniu lekarze sa w swoim zywiole - bo potrafia tylko noge wsadzic w gips. Ty z kolei tylko tego sie spodziewasz wiec tez jestes zadowolony.

W przypadku moim czy Agatki gipsowanie nogi jest sprzeczne z logika, bledne, i krzywdzace dla pacjenta!!!

Brak wiedzy? Czy... pacjent - olac go niech sie martwi sam... nastepny!

A lekarze tylko to potrafia, przepraszam - lubia tez dotknac kolana.

Kruszewski - Wysokie Mazowieckie, Falkowski - Białystok, Śmigielski - Warszawa. Pierwszy stawial na nogi Pudziana, drugi większość ludzi co grała w Jagiellonii i nie tylko a ten ostatni operował Justynę Kowalczyk . . .

Kleofasy chyba mnie przekonałeś... Co prawda jeszcze nie kustykam ale kolano i ogólnie ta dość "chudsza" noga to jak dla kobiety która chciałaby jeszcze w "mini" pośmigać to lekkie utrapienie. Chyba się wezmę to kolanko....

xyzzyx dzięki za podpowiedź :)

Agatka pomysl ile meski swiat traci na braku mozliwosci ogladania Cie w mini ;)

Wiesz jak sie przybrac do tego czy chcesz informacji?

chcę informacji jak najbardziej :) No i za jakże skuteczną motywację :D

Kruszewski przyjmuje w Wysokim na ul. Sienkiewicza 1 - poniedzialki i srodu od godziny 14.

Zeby bylo o czym rozmawiac to rzecz jasna trzeba miec jakies wyniki badan - rezonan lub usg.

Nie wiem czy masz - a moze i tak warto zrobic aktualne.

Rezonans kosztuje 420 zl w lomzy - lub na nfz czekasz ok 3 miesiecy.

Z doswiadczenia jednak wiem ze chyba lepiej zrobic usg bo wydalem 4 stowy a usg kosztuje tylko 100zl i Kruszewskiemu to wystarcza.

Nie wiem jak to bedzie w Twoim przypadku. Tak czy inaczej jak Kruszewski powie ze nie da rady pomoc to podpowie kto pomoze :]

Usg robisz pod tym samym adresem w Wysokim w godzinach porannych - gdzies od 8 do 10. Jednak w tym przypadku trzeba zadzwonic do doktora Bućko i sie umowic zeby poprostu byl swiadom ze ktos przyjdzie. Zrobisz usg i czekasz do 14tej ;)

ps
mam nadzieje ze bedzie jakies pierwszenstwo w mozliwosci podziwiania efektow ;)

ewentualnie podaj mi maila

karoo234@gmail.com serdeczne dzięki za info :) Bardzo chciałabym usłyszeć od pana doktora, że "cokolwiek" da się jeszcze zrobić, więc chyba wybiorę się po weekendzie w końcu :) A jeśli chodzi o te "pierwszeństwo" w podziwianiu efektów to masz to jak w banku tylko pewnie-jeśli już coś z tego będzie- to na efekty trzeba będzie jeszcze poczekać :) tak czy siak dziękuję za motywację :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org