Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ortopeda w Łomży - napewno nie pomoże! |
Szanuje lekarzy ze wzgledu na trud zdobycia zawodu oraz jego renome. Niestety niektorzy nie podchodza powaznie do pacjentow dlatego nie mozna ich polecac! I tak tez nie polecam ortopedow lomzynskich jezeli masz problem z kolanem. Na poczatku przepisza smieszne tabletki/ zastrzyki pozniej wcisna rehabilitacje badz wsadza noge w gips i bujaj sie czlowieku! Na nic mowienie ze zalezy na czasie. Nie ma zadnych checi wytlumaczenia mozliwosci leczenia badz wogoly zdiagnozowania problemu. Bo przeciez jak dotknie kolana i nie boli to o co chodzi?! Nastepnie jak czlowiek sam wpadnie na pomysl rezonansu lub usg to jego wynik zostanie skomentowany ze bez wiezadla mozna zyc - po co Panu biegac czy skakac w wieku powiedzmy 20 lat ?! Kilka innych dolegliwosci [lakatki, torbiel, wysiek] tez mozna rzucic w niepamiec! NIE POLECAM!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ortopeda w Łomży - napewno nie pomoże! |
z kolanem to do dr. Kruszewskiego w Wys. Maz. na pewno pomoże
|
|
albo do dr n med. Mazurkiewicza do Białegostoku, tez bardzo dobry ortopeda
|
|
Kleofasy juz dawno do tego doszlem:) .
|
|
Nie zgodzę się- Dr Siwik uratował mi kolano.
|
|
niestety zgadzam się w 100%. w wieku 16 lat skręciłam kolano- gips 4 tyg rehabilitacji 0. Po niespełna roku znów to samo z tym, że chyba poważniej bo po kolejnym miesiącu w gipsie nastąpił zanik mięśnia i rzepka "uciekała" non stop. Po kolejnym roku ortopedzi stwierdzili, że niezbędny jest zabieg- jakieś tam naprawianie wiezadeł- miesiąc gipsu łącznie z kostką, zero stawania na nodze a potem rehabilitacja około miesiąca i co???? I nic....Spiepszyli mi kolano na amen...Pare misięcy później znów skręcenie a po 10 latach wygląda to tak, że mam zanik mięśnia, rzepka zmienia położenie przy KAŻDYM zgięciu kolana nie wspominając o koszmarnej bliźnie przez całe kolano. Wątpię, że w moim przypadku i Kruszewski pomoże....
|
|
Z chorym kolanem najlepiej do Warszawy do mgr reh. Macieja Piechoty. na znanylekarz.pl itp. mozna poczytac opinie. www.oferta.omsignum.pl/mariannaparzych
|
|
Idź prywatnie to inaczej patrzą na problem $$$$$$
|
|
nie zgadzam się z wypowiedziami wyżej, wielokrotnie miałam połamane kości, przetrącone kolana i w Łomży są ortopedzi, którzy udzielą fachowej pomocy, nie oceniajcie wszystkich jedną miarą
|
|
Agatko, nie załamuj się jedz prywatnie do dr. Kruszewskiego na pewno będzie dobrze
|
|
Agatka Mysle ze Kruszewski ci pomoze. Jak interesuje Cie cokolwiek zwiazanego z wizytami, zabiegiem itp... to pytaj! buebuebue owszem jak masz cos zlamanego to Ci chetnie wsadza w gips na sprawach poza zlamaniem otwartym kompletnie sie nie znaja albo nie chca
|
|
No i niechcący pochwaliłeś łomżyńskich ortopedów. W końcu.
|
|
Wiem, że to wyjątkowo zdolny lekarz, bo "naprawiał" kolana siatkarkom, piłkarzom itd. i robił to bardzo skutecznie no ale moje kolano byłoby chyba dla niego prawdziwym wyzwaniem :) Fakt- trochę mojej w tym winy, że nie zadbałam o to wcześniej ale teraz to już chyba "ciut" za późno....
|
|
wolalbym sprobowac niz kustykac... a co cie to kosztuje? raptem 100 czy 200 zl za pewne informacje - grosze!
|
|
Mniejszy Gdybys sie postaral to wyczytalbys w mojej wypowiedzi nutke ironii Przy zlamaniu lekarze sa w swoim zywiole - bo potrafia tylko noge wsadzic w gips. Ty z kolei tylko tego sie spodziewasz wiec tez jestes zadowolony. W przypadku moim czy Agatki gipsowanie nogi jest sprzeczne z logika, bledne, i krzywdzace dla pacjenta!!! Brak wiedzy? Czy... pacjent - olac go niech sie martwi sam... nastepny! A lekarze tylko to potrafia, przepraszam - lubia tez dotknac kolana.
|
|
Kruszewski - Wysokie Mazowieckie, Falkowski - Białystok, Śmigielski - Warszawa. Pierwszy stawial na nogi Pudziana, drugi większość ludzi co grała w Jagiellonii i nie tylko a ten ostatni operował Justynę Kowalczyk . . .
|
|
Kleofasy chyba mnie przekonałeś... Co prawda jeszcze nie kustykam ale kolano i ogólnie ta dość "chudsza" noga to jak dla kobiety która chciałaby jeszcze w "mini" pośmigać to lekkie utrapienie. Chyba się wezmę to kolanko....
|
|
xyzzyx dzięki za podpowiedź :)
|
|
Agatka pomysl ile meski swiat traci na braku mozliwosci ogladania Cie w mini ;) Wiesz jak sie przybrac do tego czy chcesz informacji?
|
|
chcę informacji jak najbardziej :) No i za jakże skuteczną motywację :D
|
|
Kruszewski przyjmuje w Wysokim na ul. Sienkiewicza 1 - poniedzialki i srodu od godziny 14. Zeby bylo o czym rozmawiac to rzecz jasna trzeba miec jakies wyniki badan - rezonan lub usg. Nie wiem czy masz - a moze i tak warto zrobic aktualne. Rezonans kosztuje 420 zl w lomzy - lub na nfz czekasz ok 3 miesiecy. Z doswiadczenia jednak wiem ze chyba lepiej zrobic usg bo wydalem 4 stowy a usg kosztuje tylko 100zl i Kruszewskiemu to wystarcza. Nie wiem jak to bedzie w Twoim przypadku. Tak czy inaczej jak Kruszewski powie ze nie da rady pomoc to podpowie kto pomoze :] Usg robisz pod tym samym adresem w Wysokim w godzinach porannych - gdzies od 8 do 10. Jednak w tym przypadku trzeba zadzwonic do doktora Bućko i sie umowic zeby poprostu byl swiadom ze ktos przyjdzie. Zrobisz usg i czekasz do 14tej ;) ps mam nadzieje ze bedzie jakies pierwszenstwo w mozliwosci podziwiania efektow ;)
|
|
ewentualnie podaj mi maila
|
|
karoo234@gmail.com serdeczne dzięki za info :) Bardzo chciałabym usłyszeć od pana doktora, że "cokolwiek" da się jeszcze zrobić, więc chyba wybiorę się po weekendzie w końcu :) A jeśli chodzi o te "pierwszeństwo" w podziwianiu efektów to masz to jak w banku tylko pewnie-jeśli już coś z tego będzie- to na efekty trzeba będzie jeszcze poczekać :) tak czy siak dziękuję za motywację :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |