poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadek

co się stało? był jakis wypadek niedawno. jeździ pełno policji i syreny wyją. wie ktos?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadek

a gdzie?

nie wiem właśnie, wiem że w łomzy albo przy łomzy

ale teraz?

tak. niedawno

Tak zgadza się w Łomzy gdzieś jakaś sodoma się wydarzyła ale nie wiadomo jak mocno.

:)

gdzieś w okolicy poznanaskiej. vectra zderzyla sie podobno. o boze. sa zabici? o matko wie ktos cos?

może ktoś coś widzial i napisze

normalnie szok

Vectra z dostawczym. Pacjent spłonął w samochodzie w Janowie.

Żal...

znałem gościa :(

:)

az mnie ciary przeszły...

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Brakuje jeszcze wpisu w stylu:
"Też miałem dziś jechać tą drogą, to mogłem być ja"

Znacie imie chłopaka który zginął bo nie jestem pewna czy to moj znajomy . dziekuje

milka

Radosław

majdan?

;)

Masakra ...

co cie idiotko interesi ? statystyki przeprowadzasz ? morde sklej, bo to dla niektorych tragedia i nie zyczyli by sobie zeby o tym wzala debata, wiec idz przemocz ryj w wc i ochlon zanim walniesz nastepna gape

smoke that shi* like that shi* :D

To jest tragedia,nie róbcie sensacji!Jak wy byście się w tej sytuacji poczuli na miejscu tej Rodziny,gdyby komentowali to na forum!?!?!? MASAKRA LUDZISKA!!:((

Wkurzasz mnie...

powiem tak jak widze jak tumany jezdza to i tak malo jest tragedii przeciez nie kazdy musi miec prawo jazdy tak jak nie kazdy musi byc muzykiem trzeba miec talentu troche tylko jak muzyk sie pomyli nie ma problemu a na drodze tragedie sa nie dalej jak wczoraj jadacw strone Ostrowi za Sniadowem baran malo mnie w tyl nie wjachal VW Candy na Blm 111i cos dalej brawo tumanie jak jedzie przede mna kolumna aut i hamuje gwaltownie to ja nie mam problamu z tym bo odleglosc to podstawa a ten jedzi 4metry za mna a zdziwiony , jestem za przymusowymi psychotestami dla kazdego kierowcy ja dwa razy zdawalem nie ma problaemu ale polowa by odpadla i byloby bezpieczniej

Kutasy jebane! Chłopak który zginął przejechał na wstecznym więcej niż wy do przodu i przestańcie pierdolić na temat bezmózgowych niedzielnych kierowców. On nim nie był.. Przyczyną tragedii nie była żadna brawura ani brak umiejętności.. Zrobił jak chciał.. sam mam żal do Niego o to.. teraz zostaje tylko: "wieczny odpoczynek racz mu dać Panie.."
każdy kto w jakiś sposób wypowie sie na jego temat żle odpowie za to! chętnie się z kimś takim spotkam!

co chciał , co chciał !!!!! siuru jeden , jego wybór... skoro już zdecydował to miał drzewo, most itp a nie auto z przeciwnej strony!!!!! i nie strasz baranie bo się naprawdę spotkamy i dołączysz do kolegi

wrrrr

dajcie juz spokoj z tym tematem ludzie!!!

a ty paradox za duzo juz napisles w poprzednim watku, zastanow sie zanim cokolwiek jeszcze napiszesz..

"i nie strasz baranie bo się naprawdę spotkamy i dołączysz do kolegi"

a za to wroobel moze cie smialo pozwac do sadu.. a jesli nie on to ja. obiecuje ci to.

Czasu nikt nie cofnie. Temat niech bedzie zamkniety.

Ty " bezkomentarza" obiecujesz czy straszysz ??? jutro rwij na komisariat i zgłoś doniesienie albo zadzwoń 112 .

wrrrr

nawet jak to zrobi to co? w koncu to ty dostaniesz po tylku, a to co piszesz jest jednak karalne;]

Co do tematu, na prawde szkoda ;/

moze w koncu admin tego posranego forum zrobi porzadek z tym tematem.

to nie jest sprawa do rozgrzebywania tutaj.Dajcie już mu spokuj ,nikt tego już nie cofnie i wyzywać sie to nie miejsce przy takim temacie.

Andrzej W.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org