Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek |
co się stało? był jakis wypadek niedawno. jeździ pełno policji i syreny wyją. wie ktos?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek |
a gdzie?
|
|
nie wiem właśnie, wiem że w łomzy albo przy łomzy
|
|
ale teraz?
|
|
tak. niedawno
|
|
Tak zgadza się w Łomzy gdzieś jakaś sodoma się wydarzyła ale nie wiadomo jak mocno. :)
|
|
gdzieś w okolicy poznanaskiej. vectra zderzyla sie podobno. o boze. sa zabici? o matko wie ktos cos?
|
|
może ktoś coś widzial i napisze
|
|
normalnie szok
|
|
Vectra z dostawczym. Pacjent spłonął w samochodzie w Janowie.
|
|
Żal...
|
|
znałem gościa :( :)
|
|
az mnie ciary przeszły... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Brakuje jeszcze wpisu w stylu: "Też miałem dziś jechać tą drogą, to mogłem być ja"
|
|
Znacie imie chłopaka który zginął bo nie jestem pewna czy to moj znajomy . dziekuje milka
|
|
Radosław
|
|
majdan? ;)
|
|
Masakra ...
|
|
co cie idiotko interesi ? statystyki przeprowadzasz ? morde sklej, bo to dla niektorych tragedia i nie zyczyli by sobie zeby o tym wzala debata, wiec idz przemocz ryj w wc i ochlon zanim walniesz nastepna gape smoke that shi* like that shi* :D
|
|
To jest tragedia,nie róbcie sensacji!Jak wy byście się w tej sytuacji poczuli na miejscu tej Rodziny,gdyby komentowali to na forum!?!?!? MASAKRA LUDZISKA!!:(( Wkurzasz mnie...
|
|
powiem tak jak widze jak tumany jezdza to i tak malo jest tragedii przeciez nie kazdy musi miec prawo jazdy tak jak nie kazdy musi byc muzykiem trzeba miec talentu troche tylko jak muzyk sie pomyli nie ma problemu a na drodze tragedie sa nie dalej jak wczoraj jadacw strone Ostrowi za Sniadowem baran malo mnie w tyl nie wjachal VW Candy na Blm 111i cos dalej brawo tumanie jak jedzie przede mna kolumna aut i hamuje gwaltownie to ja nie mam problamu z tym bo odleglosc to podstawa a ten jedzi 4metry za mna a zdziwiony , jestem za przymusowymi psychotestami dla kazdego kierowcy ja dwa razy zdawalem nie ma problaemu ale polowa by odpadla i byloby bezpieczniej
|
|
Kutasy jebane! Chłopak który zginął przejechał na wstecznym więcej niż wy do przodu i przestańcie pierdolić na temat bezmózgowych niedzielnych kierowców. On nim nie był.. Przyczyną tragedii nie była żadna brawura ani brak umiejętności.. Zrobił jak chciał.. sam mam żal do Niego o to.. teraz zostaje tylko: "wieczny odpoczynek racz mu dać Panie.." każdy kto w jakiś sposób wypowie sie na jego temat żle odpowie za to! chętnie się z kimś takim spotkam!
|
|
co chciał , co chciał !!!!! siuru jeden , jego wybór... skoro już zdecydował to miał drzewo, most itp a nie auto z przeciwnej strony!!!!! i nie strasz baranie bo się naprawdę spotkamy i dołączysz do kolegi wrrrr
|
|
dajcie juz spokoj z tym tematem ludzie!!! a ty paradox za duzo juz napisles w poprzednim watku, zastanow sie zanim cokolwiek jeszcze napiszesz.. "i nie strasz baranie bo się naprawdę spotkamy i dołączysz do kolegi" a za to wroobel moze cie smialo pozwac do sadu.. a jesli nie on to ja. obiecuje ci to. Czasu nikt nie cofnie. Temat niech bedzie zamkniety.
|
|
Ty " bezkomentarza" obiecujesz czy straszysz ??? jutro rwij na komisariat i zgłoś doniesienie albo zadzwoń 112 . wrrrr
|
|
nawet jak to zrobi to co? w koncu to ty dostaniesz po tylku, a to co piszesz jest jednak karalne;] Co do tematu, na prawde szkoda ;/
|
|
moze w koncu admin tego posranego forum zrobi porzadek z tym tematem. to nie jest sprawa do rozgrzebywania tutaj.Dajcie już mu spokuj ,nikt tego już nie cofnie i wyzywać sie to nie miejsce przy takim temacie. Andrzej W.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |