poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ginekolog

Witam interesują mnie nazwiska i opinie lekarzy ginekologów, którzy przyjmują w Łomżyńskim Centrum Medycznym na ul: Makowej. Może któraś z Pań czytających forum posiada takie informacje. Z góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ginekolog

dr. skrętek. nie polecam

może należy zmienić imię i nazwisko, ale z tym to do urzędu i dużo załatwiania

skrętka także nie polecam. na rogu woj.polskiego sikorskiego przyjmuje dobry ginekolog z kolna ale tylko w poniedziałki.nazywa sie Robert Niedźwiedzki.polecam!

Tam raczej wszyscy nie bardzo,Skrętek ujdzie w tłoku,niby są lepsi tylko gdzie?

Chodziłam do skrętka. ujdzie ale jest strasznie małomówny. trzeba go za ozor ciagnąć żeby coś powiedział:) jest tam jeszcze dr malinowska ale to juz jest totalna pomyłka. byłam raz i nigdy więcęj!! łaskę mi zrobiła ze wogle pozwoliła mi do gabinetu wejść, a przynajmniej sprawiała takie wrażenie. niesympatyczna strasznie takie było moje odczucie

Pekala.zawsze bede to powtarzac i prywatnie i na nfz tak samo dobry jest..przyjmuje w zambrowie warszawie i lomzy.ale tylko w lomzy pon-sroda na nfz i bardzo ciezko sie dostac.
mowie z doswiadczenia.prowadzil mi 3 ciaze.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Malinowska normalna kobieta , każdy może mieć gorszy dzień . Byłam u niej i ogólnie się zachowywała odpowiednio do pacjentki ;)

;)

Pijagin-wszystko wytlumaczy podchodzi do pacjenta jak do bliskiego znajomego, wesoly i dokladny przede wszystkim, ale przyjmuje prywatnie

chodzilam do niego w ciazy zaraz po tym jak zrezygnowalam ze skretka bo mowil 2 slowa i koniec wizyty i zdanowicza ktory od razu obstawial ze ciaza nie przetrwa a przetrwala i ma teraz 1,5 roku ;-)

nie polecam skretka. Polecam nizika,pijagina lub pania załeska dla mnie sa najlepsi

Malinowska gdzie przyjmuje?

Marzena Podeszwik-Malinowska · ginekolog. Gabinet lekarski, Łomża, Al. Piłsudskiego Józefa ...a dokladnego adresu nie znam

Pijagina nie polecam. Zwłaszcza, jeśli możesz mieć jakieś problemy.

Malinowska jest bardzo sympatyczna. Skrętek- zawsze gra w pasjansa, mysląc że pacjentka tego nie widzi.

ja mam iść do Pani Malinowskiej, bo jestem umówiona na wizytę, czy możecie polecić dr zwłaszcza jeśli chodzi o prowadzenie ciąży?

Dr.Malinowska przyjmuje na oś.medyk.Ma gabinet obok przystanku komunikacji miejskiej:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org