Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ginekolog |
Witam interesują mnie nazwiska i opinie lekarzy ginekologów, którzy przyjmują w Łomżyńskim Centrum Medycznym na ul: Makowej. Może któraś z Pań czytających forum posiada takie informacje. Z góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ginekolog |
dr. skrętek. nie polecam
|
|
może należy zmienić imię i nazwisko, ale z tym to do urzędu i dużo załatwiania
|
|
skrętka także nie polecam. na rogu woj.polskiego sikorskiego przyjmuje dobry ginekolog z kolna ale tylko w poniedziałki.nazywa sie Robert Niedźwiedzki.polecam!
|
|
Tam raczej wszyscy nie bardzo,Skrętek ujdzie w tłoku,niby są lepsi tylko gdzie?
|
|
Chodziłam do skrętka. ujdzie ale jest strasznie małomówny. trzeba go za ozor ciagnąć żeby coś powiedział:) jest tam jeszcze dr malinowska ale to juz jest totalna pomyłka. byłam raz i nigdy więcęj!! łaskę mi zrobiła ze wogle pozwoliła mi do gabinetu wejść, a przynajmniej sprawiała takie wrażenie. niesympatyczna strasznie takie było moje odczucie
|
|
Pekala.zawsze bede to powtarzac i prywatnie i na nfz tak samo dobry jest..przyjmuje w zambrowie warszawie i lomzy.ale tylko w lomzy pon-sroda na nfz i bardzo ciezko sie dostac. mowie z doswiadczenia.prowadzil mi 3 ciaze. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Malinowska normalna kobieta , każdy może mieć gorszy dzień . Byłam u niej i ogólnie się zachowywała odpowiednio do pacjentki ;) ;)
|
|
Pijagin-wszystko wytlumaczy podchodzi do pacjenta jak do bliskiego znajomego, wesoly i dokladny przede wszystkim, ale przyjmuje prywatnie
|
|
chodzilam do niego w ciazy zaraz po tym jak zrezygnowalam ze skretka bo mowil 2 slowa i koniec wizyty i zdanowicza ktory od razu obstawial ze ciaza nie przetrwa a przetrwala i ma teraz 1,5 roku ;-)
|
|
nie polecam skretka. Polecam nizika,pijagina lub pania załeska dla mnie sa najlepsi
|
|
Malinowska gdzie przyjmuje?
|
|
Marzena Podeszwik-Malinowska · ginekolog. Gabinet lekarski, Łomża, Al. Piłsudskiego Józefa ...a dokladnego adresu nie znam
|
|
Pijagina nie polecam. Zwłaszcza, jeśli możesz mieć jakieś problemy.
|
|
Malinowska jest bardzo sympatyczna. Skrętek- zawsze gra w pasjansa, mysląc że pacjentka tego nie widzi.
|
|
ja mam iść do Pani Malinowskiej, bo jestem umówiona na wizytę, czy możecie polecić dr zwłaszcza jeśli chodzi o prowadzenie ciąży?
|
|
Dr.Malinowska przyjmuje na oś.medyk.Ma gabinet obok przystanku komunikacji miejskiej:) ********************* ********************* *********************
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |