Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nocne dyżury aptek |
Kilka dni temu zajechałem do apteki mającej nocny dyżur. Z rana oglądając paragon z kasy okazało się iż poza środkami medycznymi zakupiłem "dopłatę za dyżur nocny" w wys. około 3 zł. Czy to jest norma, czy też jednostkowy wymysł apteki? pozdrawiam Indar www.grod.org
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nocne dyżury aptek |
wiesz za darmo też nikt po nocy nie bedzie siedział :)
|
|
raczej we wszystkich aptekach, no moze cena bedzie sie to roznilo.
|
|
Raz spotkalem sie z tym ze na Polowej, kiedy akurat wypadal im dyzur apteka byla zamknieta a drugi raz na Al. Legionow, kolo 4 plus zakupilem, co trzeba bez zadnych doplat.. Po normalnej cenie i szczerze to nie spotkalem sie z takim czyms... Nie powinno byc oplaty za dodatkowe cos tam przesiadywanie po nocy.. No ale rozne rzeczy sie zdarzaja...
|
|
bardzo ciekawe, że na 4lomza terminarz nocnych dyżurów aptek kończy się na czerwcu 2007 - na pocieszenie Twórcom szanownego portalu dodam, że na pozostałych "portalach" łomżyńskich jest to samo lub w ogóle nie ma.
|
|
ja zauwazylem ze jest wyzsza cena leku niz normalnie w dzien
|
|
a jak ja za przeproszeniem zapierdalam w nocy 12 godzin to tez mam zadac doplat za to ze pracuje w nocy?! Dla mnie to chore :/ i chamskie na dodatek..
|
|
mi chodziło o to, że mając wczoraj koniecznosć zakupu lekarstw o godzinie 19-tej zajrzałem z nadzieją a raczej z pewnością na starą poczciwą czwórkę, że znajdę tu pomoc - zawiodłem się To tyle w tym temacie pozdrawiam świątecznie
|
|
Co do opłat za nocny dyżur w aptece to cena 3zł narzucona jest przez ministerstwo zdrowia. Nie jest to wymysł apteki ani osob tam pracujacych.
|
|
Jak zwykle w tym kraju nie maja na czym zarabiac to zarabiaja na zwyklych szarych obywatelach. Polskie Realia "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |