poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nocne dyżury aptek

Kilka dni temu zajechałem do apteki mającej nocny dyżur. Z rana oglądając paragon z kasy okazało się iż poza środkami medycznymi zakupiłem "dopłatę za dyżur nocny" w wys. około 3 zł. Czy to jest norma, czy też jednostkowy wymysł apteki?
pozdrawiam
Indar
www.grod.org

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nocne dyżury aptek

wiesz za darmo też nikt po nocy nie bedzie siedział :)

raczej we wszystkich aptekach, no moze cena bedzie sie to roznilo.

Raz spotkalem sie z tym ze na Polowej, kiedy akurat wypadal im dyzur apteka byla zamknieta a drugi raz na Al. Legionow, kolo 4 plus zakupilem, co trzeba bez zadnych doplat.. Po normalnej cenie i szczerze to nie spotkalem sie z takim czyms... Nie powinno byc oplaty za dodatkowe cos tam przesiadywanie po nocy.. No ale rozne rzeczy sie zdarzaja...

bardzo ciekawe, że na 4lomza terminarz nocnych dyżurów aptek kończy się na czerwcu 2007 - na pocieszenie Twórcom szanownego portalu dodam, że na pozostałych "portalach" łomżyńskich jest to samo lub w ogóle nie ma.

ja zauwazylem ze jest wyzsza cena leku niz normalnie w dzien

a jak ja za przeproszeniem zapierdalam w nocy 12 godzin to tez mam zadac doplat za to ze pracuje w nocy?! Dla mnie to chore :/ i chamskie na dodatek..

mi chodziło o to, że mając wczoraj koniecznosć zakupu lekarstw o godzinie 19-tej zajrzałem z nadzieją a raczej z pewnością na starą poczciwą czwórkę, że znajdę tu pomoc - zawiodłem się

To tyle w tym temacie

pozdrawiam świątecznie

Co do opłat za nocny dyżur w aptece to cena 3zł narzucona jest przez ministerstwo zdrowia. Nie jest to wymysł apteki ani osob tam pracujacych.

Jak zwykle w tym kraju nie maja na czym zarabiac to zarabiaja na zwyklych szarych obywatelach. Polskie Realia

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org