niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telewizja cyfrowa

Witam, poszukuje dobrej telewizji w niedrogiej cenie. Gdzie można kupić anteny telewizyjne dekodery itp. I jaka platforma satelitarna jest teraz najlepsza?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telewizja cyfrowa

dvbt

a gdzie najtaniej mogę kupić antenę do dvbt i jakie to są koszty a i czy znacie moze jakis instalatorow ktorzy to montują

antena zwykła siatka starczy jedyne co to tuner dvbt koszt ok 100 zł

ale mi na siatce nie lapie i zastanawiam sie gdzie sa w lomzy jacys fachowcy ktorzy doradza co kupic a najlepiej ktos kto to sprzedaje i montuje wiem o grzesku ksepce ale on drogo bierze

napisz e-maila na adres: instal-tom.lomza@wp.pl. Napisz gdzie mieszkasz i coś wykombinujemy. Pozdrawiam

lysy89

elektronik na skłodowskiej

LP Elektronik na rogu Sikorskiego i Woj. Pol. można tam negocjować ceny mi dali 25% rabatu jak trochę powalczyłem

Autor: Favoryt (---.adsl.inetia.pl)
Data: 24-07-12 14:59

LP Elektronik na rogu Sikorskiego i Woj. Pol. można tam negocjować ceny mi dali 25% rabatu jak trochę powalczyłem

Potwierdzam, działają też jako hurtownia i w takich cenach jak oni mają nie znajdziesz nic w Łomży.
Również montują.

zadzwoń 606444276

...nie takie rzeczy obiecywałem....

Najlepsza moim zdaniem jest platforma satelitarna N. Kiedyś korzystałem z ich usług i nie narzekałem. Teraz niestety nie mam takiej możliwości. Ale z czystym sercem polecam. Jakość programów HD bardzo dobra i to sie dla mnie liczyło najbardziej.

Myśl i działaj.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org