Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja cyfrowa |
Witam, poszukuje dobrej telewizji w niedrogiej cenie. Gdzie można kupić anteny telewizyjne dekodery itp. I jaka platforma satelitarna jest teraz najlepsza?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja cyfrowa |
dvbt
|
|
a gdzie najtaniej mogę kupić antenę do dvbt i jakie to są koszty a i czy znacie moze jakis instalatorow ktorzy to montują
|
|
antena zwykła siatka starczy jedyne co to tuner dvbt koszt ok 100 zł
|
|
ale mi na siatce nie lapie i zastanawiam sie gdzie sa w lomzy jacys fachowcy ktorzy doradza co kupic a najlepiej ktos kto to sprzedaje i montuje wiem o grzesku ksepce ale on drogo bierze
|
|
napisz e-maila na adres: instal-tom.lomza@wp.pl. Napisz gdzie mieszkasz i coś wykombinujemy. Pozdrawiam lysy89
|
|
elektronik na skłodowskiej
|
|
LP Elektronik na rogu Sikorskiego i Woj. Pol. można tam negocjować ceny mi dali 25% rabatu jak trochę powalczyłem
|
|
Autor: Favoryt (---.adsl.inetia.pl) Data: 24-07-12 14:59 LP Elektronik na rogu Sikorskiego i Woj. Pol. można tam negocjować ceny mi dali 25% rabatu jak trochę powalczyłem Potwierdzam, działają też jako hurtownia i w takich cenach jak oni mają nie znajdziesz nic w Łomży. Również montują.
|
|
zadzwoń 606444276 ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
|
Najlepsza moim zdaniem jest platforma satelitarna N. Kiedyś korzystałem z ich usług i nie narzekałem. Teraz niestety nie mam takiej możliwości. Ale z czystym sercem polecam. Jakość programów HD bardzo dobra i to sie dla mnie liczyło najbardziej. Myśl i działaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |