piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gratulacje dla Juli!!!

Łomża jest z Ciebie dumna
http://www.youtube.com/watch?v=y-BIsZiSQko
oby tak dalej albo jeszcze lepiej :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gratulacje dla Juli!!!

BRAVO !!!!!!

super Jula!!! GRATULUJEMY!!!

moim zdaniem występ na żywo pokazał , że jest to piosenka na jedne kopyto, non stop ta sama śpiewka, miałam wrażenie jakby sama artystka była znużona, że w kółko śpiewa tą samą frazę. Mimo wszystko należą się jej gratulacje, w końcu komuś z Łomży się udało! :)
Oby tak dalej tylko z bogatszym muzycznie repertuarem.

Okej,teraz tylko czekać czy ta Jula zostanie tu na dłużej,czy będzie gwiazdką jednego kawałka a płyta przejdzie bez echa.

a jednak, potomkini roztrząsaczy gnoju jak chce może coś osiągnąć, teraz trzeba ją ściągnąć do parteru i rozdrapać...

Dołączam się do GRATULACJI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor: plK (---.elomza.pl)
Data: 27-05-12 11:45

Okej,teraz tylko czekać czy ta Jula zostanie tu na dłużej,czy będzie gwiazdką jednego kawałka a płyta przejdzie bez echa.

Autor: OjciecR. (---.elomza.pl)
Data: 27-05-12 11:52

a jednak, potomkini roztrząsaczy gnoju jak chce może coś osiągnąć, teraz trzeba ją ściągnąć do parteru i rozdrapać...

moze nie jestem jej wielka fanka ale najpierw poczytajcie tlomoki...jej piosenek sluchali ludzie zanim ktos o niej slyszal...ja osobiscie rok temu przesluchalam kilka jej utowrow i nie sa zle szczegolnie ze pisze sama muzyke

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

GRATULACJE
Nietety rynek muzyczny jest okrutny w dzisiejszych czasach. Jak ktoś przetrwa na rynku ponad 5 lat to jest dobrze. Rynek cały czas szuka świeżości. Trzymają się już w drugiej lidze tylko zespoły i wokaliści (stki) z przełomu lat 80/90 bo wtedy nic nie było i zostali w pamięci na dłuższy czas. Pierwsza liga z dzisiejszych czasów za pare lat całkiem przepada.

martuchnam, to że skomentowałaś w taki sposób mój post, nie świadczy najlepiej o twoim intelekcie, nie zrozumiałaś ironii...

Mnie to co ona robi się nie podoba , ale są gusta i guściki .

Osobiście , jednak jako patriota lokalny oddałem głos na Julię .

Tak tak zezul bo ty lubisz takie hity jak ko ko euro spoko;)

Jula gratulacje! Śpiewaj dalej na pohybel zazdrośnikom;)

uda się jej, 3 majmy kciuki, napewno zaczną się jakieś wyjazdy na imprezy typu "Gościniec Łomżyński" ale to nie uniknione kasa to kasa...

wrrrr

GRATULACJE JULA............ŁOMŻA,ŁOMŻA RZĄDZI JEJEJE:)

aa

jesteśmy dumni !

martynka

Gratulacje >>>>>Ale tyle jadu i zazdrości to tylko w łomżyniakach może być.

śpiew tej dziewczyny mnie nie porywa ale trzeba pogratulować jej zwycięstwa w tym festiwalu Top Trendy i co najważniejsze to jest nasza rodaczką łomzynianka i jestem niezmiernie z niej dumny To miasto ma od zajebania tlanetów które nie maja możliwości się na tym zadupiu rozwinąć ale mimo to mimo okupacji miejscowego kleru i miałkości zycia politycznego , samorzadowego się udało. W tym mieście obowiązują tylko choralne piesni katolickie ku czci wielkego Biskupa Stefanka o klęcznikowe włazidupstwo samorządowo polityczne.

Ta Julia to nadzieja to zaprzeczenie i policzek dla panujacej miernoty i poddaństwa w tym mieście.

Sarama

Jula jżeli tak można ma specyficzny styl. Jest to taki rap tylko bardzie muzykalny i wpadający w ucho. Dziewczyna pisze bardzo dobre teksy. Czasami jej siewa sprawia wrażenie monotonnego ale to własnie taki styl muzyczny. Ciekaw jestem jak tam u niej z warsztatem wokalnym bo w tym co juz ją słyszałem to nie siewała nigdzie pełnymi płucami czyli cała mocą swego głosu. Trudno mnie tez jest ocenic jaka jest jej skala głosi i barwa bo większośc teksów jest tak wyszeotana i wyspiewana jakby na pół gwizdka.
Nie mniej jednak niewatpliwie jest to wspaniały talent który się intensywnie rozwija - co z niej będzie to czas pokaze ale już teraz widać ,że dużo pokaże.

Pani Julio życze Pani sukceców i gratuluje tej wygranej bo cąłkowicie się Pani należy.

Sarama

gratuluje :)

Igusia

Zarąbisty wokal ;-)
Chciałbym kiedyś "Jula" usłyszeć w trip/e;-)

a jej nie gratuluje bo nie ma czego . wg mnie dała dupy, trema ja zjadła.tyle

;)

Masakra ...

A mnie ten wokal, ten głos porywa. Słuchałem Juli już daaawno i mimo, że nie lubię kawałków o tematyce miłosnej to właśnie swoim głosem do mnie trafiła, z całego serca życzę powodzenia!

tylko zeby jej sodówka nie uderzyła jak Farnej :D
a poza tym gratulacje :)

2 czerwca kolejny występ

Tym razem wystąpi na festiwalu Opole. W koncercie Super Premiery 2012, trzymamy kciuki !!!

brawo! owszem,dziewczyna odniosła sukces
oby nie skończyło się na jednej piosence
powodzenia

...ale to tylko moje zdanie...

JULA Łomża jest z Tobą -pamiętaj o swoim mieście gdzie tylko nie będziesz.
Głosujemy na Ciebie i Cię wspieramy,życzymy dalszych sukcesów i powodzenia:)

Ojciec R - roztrzasacz GNOJU to ty PALO jestes !!!!!!!!!!!! zazdrosna szmato !!!!!!!!!!!!!!! BRAWO JULA :):):):)prawdziwi LOMZYNIACY wierza w ciebie :)))

mario

brawo!

*.*
gg

lomzanin, jesteś opóźniony w rozwoju jeśli tak to zrozumiałeś, pało...

OjciecR -

Widzę, że rozumowanie, myślenie oraz wypowiadanie się tekstem pisanym to nie jest to, co Ci przychodzi z łatwością.

Gratulacje JULA!

Maxxx, rozumienie to chyba tobie przychodzi z trudem... trzeba prosto jak do konia...

brawo JULA

ojciec R - michalek zamknij morde i patrz co piszesz PALO !!! bura suko

mario

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org