poniedziałek, 12 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gratulacje dla Juli!!!

Łomża jest z Ciebie dumna
http://www.youtube.com/watch?v=y-BIsZiSQko
oby tak dalej albo jeszcze lepiej :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gratulacje dla Juli!!!

BRAVO !!!!!!

super Jula!!! GRATULUJEMY!!!

moim zdaniem występ na żywo pokazał , że jest to piosenka na jedne kopyto, non stop ta sama śpiewka, miałam wrażenie jakby sama artystka była znużona, że w kółko śpiewa tą samą frazę. Mimo wszystko należą się jej gratulacje, w końcu komuś z Łomży się udało! :)
Oby tak dalej tylko z bogatszym muzycznie repertuarem.

Okej,teraz tylko czekać czy ta Jula zostanie tu na dłużej,czy będzie gwiazdką jednego kawałka a płyta przejdzie bez echa.

a jednak, potomkini roztrząsaczy gnoju jak chce może coś osiągnąć, teraz trzeba ją ściągnąć do parteru i rozdrapać...

Dołączam się do GRATULACJI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor: plK (---.elomza.pl)
Data: 27-05-12 11:45

Okej,teraz tylko czekać czy ta Jula zostanie tu na dłużej,czy będzie gwiazdką jednego kawałka a płyta przejdzie bez echa.

Autor: OjciecR. (---.elomza.pl)
Data: 27-05-12 11:52

a jednak, potomkini roztrząsaczy gnoju jak chce może coś osiągnąć, teraz trzeba ją ściągnąć do parteru i rozdrapać...

moze nie jestem jej wielka fanka ale najpierw poczytajcie tlomoki...jej piosenek sluchali ludzie zanim ktos o niej slyszal...ja osobiscie rok temu przesluchalam kilka jej utowrow i nie sa zle szczegolnie ze pisze sama muzyke

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

GRATULACJE
Nietety rynek muzyczny jest okrutny w dzisiejszych czasach. Jak ktoś przetrwa na rynku ponad 5 lat to jest dobrze. Rynek cały czas szuka świeżości. Trzymają się już w drugiej lidze tylko zespoły i wokaliści (stki) z przełomu lat 80/90 bo wtedy nic nie było i zostali w pamięci na dłuższy czas. Pierwsza liga z dzisiejszych czasów za pare lat całkiem przepada.

martuchnam, to że skomentowałaś w taki sposób mój post, nie świadczy najlepiej o twoim intelekcie, nie zrozumiałaś ironii...

Mnie to co ona robi się nie podoba , ale są gusta i guściki .

Osobiście , jednak jako patriota lokalny oddałem głos na Julię .

Tak tak zezul bo ty lubisz takie hity jak ko ko euro spoko;)

Jula gratulacje! Śpiewaj dalej na pohybel zazdrośnikom;)

uda się jej, 3 majmy kciuki, napewno zaczną się jakieś wyjazdy na imprezy typu "Gościniec Łomżyński" ale to nie uniknione kasa to kasa...

wrrrr

GRATULACJE JULA............ŁOMŻA,ŁOMŻA RZĄDZI JEJEJE:)

aa

jesteśmy dumni !

martynka

Gratulacje >>>>>Ale tyle jadu i zazdrości to tylko w łomżyniakach może być.

śpiew tej dziewczyny mnie nie porywa ale trzeba pogratulować jej zwycięstwa w tym festiwalu Top Trendy i co najważniejsze to jest nasza rodaczką łomzynianka i jestem niezmiernie z niej dumny To miasto ma od zajebania tlanetów które nie maja możliwości się na tym zadupiu rozwinąć ale mimo to mimo okupacji miejscowego kleru i miałkości zycia politycznego , samorzadowego się udało. W tym mieście obowiązują tylko choralne piesni katolickie ku czci wielkego Biskupa Stefanka o klęcznikowe włazidupstwo samorządowo polityczne.

Ta Julia to nadzieja to zaprzeczenie i policzek dla panujacej miernoty i poddaństwa w tym mieście.

Sarama

Jula jżeli tak można ma specyficzny styl. Jest to taki rap tylko bardzie muzykalny i wpadający w ucho. Dziewczyna pisze bardzo dobre teksy. Czasami jej siewa sprawia wrażenie monotonnego ale to własnie taki styl muzyczny. Ciekaw jestem jak tam u niej z warsztatem wokalnym bo w tym co juz ją słyszałem to nie siewała nigdzie pełnymi płucami czyli cała mocą swego głosu. Trudno mnie tez jest ocenic jaka jest jej skala głosi i barwa bo większośc teksów jest tak wyszeotana i wyspiewana jakby na pół gwizdka.
Nie mniej jednak niewatpliwie jest to wspaniały talent który się intensywnie rozwija - co z niej będzie to czas pokaze ale już teraz widać ,że dużo pokaże.

Pani Julio życze Pani sukceców i gratuluje tej wygranej bo cąłkowicie się Pani należy.

Sarama

gratuluje :)

Igusia

Zarąbisty wokal ;-)
Chciałbym kiedyś "Jula" usłyszeć w trip/e;-)

a jej nie gratuluje bo nie ma czego . wg mnie dała dupy, trema ja zjadła.tyle

;)

Masakra ...

A mnie ten wokal, ten głos porywa. Słuchałem Juli już daaawno i mimo, że nie lubię kawałków o tematyce miłosnej to właśnie swoim głosem do mnie trafiła, z całego serca życzę powodzenia!

tylko zeby jej sodówka nie uderzyła jak Farnej :D
a poza tym gratulacje :)

2 czerwca kolejny występ

Tym razem wystąpi na festiwalu Opole. W koncercie Super Premiery 2012, trzymamy kciuki !!!

brawo! owszem,dziewczyna odniosła sukces
oby nie skończyło się na jednej piosence
powodzenia

...ale to tylko moje zdanie...

JULA Łomża jest z Tobą -pamiętaj o swoim mieście gdzie tylko nie będziesz.
Głosujemy na Ciebie i Cię wspieramy,życzymy dalszych sukcesów i powodzenia:)

Ojciec R - roztrzasacz GNOJU to ty PALO jestes !!!!!!!!!!!! zazdrosna szmato !!!!!!!!!!!!!!! BRAWO JULA :):):):)prawdziwi LOMZYNIACY wierza w ciebie :)))

mario

brawo!

*.*
gg

lomzanin, jesteś opóźniony w rozwoju jeśli tak to zrozumiałeś, pało...

OjciecR -

Widzę, że rozumowanie, myślenie oraz wypowiadanie się tekstem pisanym to nie jest to, co Ci przychodzi z łatwością.

Gratulacje JULA!

Maxxx, rozumienie to chyba tobie przychodzi z trudem... trzeba prosto jak do konia...

brawo JULA

ojciec R - michalek zamknij morde i patrz co piszesz PALO !!! bura suko

mario

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
praca
Przyjmę pomocnika na tynki, daję umowę o pracę.
tel. 517020792
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org